Protecția Copilului Constanța, contract cu o firmă din Cernavodă pentru renovarea Centrului de Zi de Recuperare Constanța

  • Firma care se va ocupa de lucrări este Giorox Activ SRL din Cernavodă.
  • Se mai precizează în documentele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind lucrările de reparații generale și renovare la Centrul de Zi de Recuperare situat în strada Horia Agarici nr. 5, din Constanța.
 
Firma care se va ocupa de lucrări este Giorox Activ SRL din Cernavodă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost depuse patru oferte, fiind desemnată câștigătoare oferta societății din Cernavodă, iar contractul fiind încheiat pe 12 ianuarie 2023.
 
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 220.577,51 de lei, suma estimată inițial fiind aceeași.
 
Se mai precizează în documentele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că lucrările ce urmează a se executa sunt: „- se vor demonta elementele de acoperiș existent. - se vor repara tencuielile interioare, se vor desface postamentele de beton, se va finisa cu glet și se va aplica vopsea lavabilă de interior. - se va monta placaj nou de parchet laminat în camera în care se va monta centrala de monitorizare - se vor desface placajele de faianță și gresie existente - se vor monta placaje de gresie și faianță noi în cele 6 grupuri sanitare de la parter - se vor monta obiecte sanitare în băile de la parter și în cele două grupuri sanitare de la etaj - se vor instala corpuri de iluminat în grupurile sanitare de la parter, se vor instala corpuri de iluminat la ieșirile din centru, se vor instala lămpi de semnalizare EXIT min 3h pe căile de evacuare, se vor instala întrerupatoare și prize. - se vor monta uși la grupurile sanitare parter, la trecerile dintre holurile de la parter, precum și la cabinetele psihologice, la cabinetele de ergoterapie și logopedie“.
 
Totodată, se mai arată că „ușile de la camera centralei de monitorizare IDSAI și ușile de la scările de evacuare vor fi uși rezistente la foc 60min. La ușile de evacuare se vor monta autoînchideri. - se vor demola pereții de pe holurile de evacuare și vor fi reconstruiți din rigips rezistent la foc cu agrement din partea firmei furnizoare. - se va demonta acoperișul de eternită și tavanul din OSB de la magazia coloanei auto și se va monta acoperis tip sandwich. - se va demonta tavanul magaziei în vederea ignifugării elementelor de acoperiș, se va construi un caroiaj metalic pe care se va sprijini noul tavan din rigips rezistent la foc, pereții interiori ai magaziei se vor placa cu rigips rezistent la foc. Toate elementele din rigips rezistent la foc vor avea agrement din partea firmei furnizoare“.
 

Despre Giorox Activ SRL
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 17 ianuarie 2023, arată că societatea Giorox Activ a fost înființată în 2019, iar sediul social se află în Cernavodă, pe strada 9 Mai.

 
Obiectul de activitate al societății este reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, asociatul majoritar și, totodată, administratorul societății este Nicolae Topalu, iar restul părților sociale sunt deținute de Claudia Topalu.
 
Numele lui Nicolae Topalu figurează și în societatea Concret Construct Serv SRL Constanța, iar cel al Claudiei Topalu mai apare și în Top Nic Power SRL Constanța și Topalu Claudia Întreprindere Individuală.


Pentru a reveni la Giorox Activ, societatea a declarat în 2021 53 de angajați, profit peste 1,02 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,76 de milioane de lei, toate valoarile fiind într-o creștere însemnată față de cele înregistrate în anul anterior.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei firme au semnat un acord cadru cu DGASPC Tulcea pentru livrarea de alimente. Despre cine este vorba (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere - Ana Grecu, șef centru la Protecția Copilului Constanța (DOCUMENTE)

30 Mar 2023 563

Averea și interesele Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

24 Mar 2023 908

Averea și interesele lui Mădălin Stroescu, șef birou la Protecția Copilului Constanța (DOCUMENTE)

21 Mar 2023 945

Ce avere are Roxana Florina Ruxanda, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

20 Mar 2023 839

Ana-Maria Aneculăesei - Baciu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

11 Mar 2023 874

Atena Fătu, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

07 Mar 2023 975

Declarații de avere Marin Ristea, șef birou la Protecția Copilului Constanța, coleg în instituție cu soția sa, Mihaela Ristea (DOCUMENTE)

01 Mar 2023 1490

Certificat de urbanism pentru DGASPC Constanța! Ce vor să facă reprezentații direcției, în municipiu?

28 Feb 2023 910

Afrodita Violeta Preda, șef serviciu în Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENT)

24 Feb 2023 925

Declarații de avere Antoneta Marcela Kreissl, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2023 1000

Ce avere are George Dănilă, director adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DOCUMENTE)

09 Feb 2023 1036

Carmen Răducu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Feb 2023 1784

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța achiziționează servicii de medicina muncii (DOCUMENT)

30 Jan 2023 787

Compania care livrează combustibil pentru Baza Logistică Navală, Penitenciarul Poarta Albă și alte instituții dobrogene a bătut palma și cu Protecția Copilului Constanța

20 Jan 2023 890

DGASPC Constanța bate palma cu Dumitru Țigănescu de la Draft Construct (DOCUMENT)

18 Jan 2023 1364