Protecția Copilului Constanța, contract cu o firmă din Cernavodă pentru renovarea Centrului de Zi de Recuperare Constanța

  • Firma care se va ocupa de lucrări este Giorox Activ SRL din Cernavodă.
  • Se mai precizează în documentele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind lucrările de reparații generale și renovare la Centrul de Zi de Recuperare situat în strada Horia Agarici nr. 5, din Constanța.
 
Firma care se va ocupa de lucrări este Giorox Activ SRL din Cernavodă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost depuse patru oferte, fiind desemnată câștigătoare oferta societății din Cernavodă, iar contractul fiind încheiat pe 12 ianuarie 2023.
 
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 220.577,51 de lei, suma estimată inițial fiind aceeași.
 
Se mai precizează în documentele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că lucrările ce urmează a se executa sunt: „- se vor demonta elementele de acoperiș existent. - se vor repara tencuielile interioare, se vor desface postamentele de beton, se va finisa cu glet și se va aplica vopsea lavabilă de interior. - se va monta placaj nou de parchet laminat în camera în care se va monta centrala de monitorizare - se vor desface placajele de faianță și gresie existente - se vor monta placaje de gresie și faianță noi în cele 6 grupuri sanitare de la parter - se vor monta obiecte sanitare în băile de la parter și în cele două grupuri sanitare de la etaj - se vor instala corpuri de iluminat în grupurile sanitare de la parter, se vor instala corpuri de iluminat la ieșirile din centru, se vor instala lămpi de semnalizare EXIT min 3h pe căile de evacuare, se vor instala întrerupatoare și prize. - se vor monta uși la grupurile sanitare parter, la trecerile dintre holurile de la parter, precum și la cabinetele psihologice, la cabinetele de ergoterapie și logopedie“.
 
Totodată, se mai arată că „ușile de la camera centralei de monitorizare IDSAI și ușile de la scările de evacuare vor fi uși rezistente la foc 60min. La ușile de evacuare se vor monta autoînchideri. - se vor demola pereții de pe holurile de evacuare și vor fi reconstruiți din rigips rezistent la foc cu agrement din partea firmei furnizoare. - se va demonta acoperișul de eternită și tavanul din OSB de la magazia coloanei auto și se va monta acoperis tip sandwich. - se va demonta tavanul magaziei în vederea ignifugării elementelor de acoperiș, se va construi un caroiaj metalic pe care se va sprijini noul tavan din rigips rezistent la foc, pereții interiori ai magaziei se vor placa cu rigips rezistent la foc. Toate elementele din rigips rezistent la foc vor avea agrement din partea firmei furnizoare“.
 

Despre Giorox Activ SRL
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 17 ianuarie 2023, arată că societatea Giorox Activ a fost înființată în 2019, iar sediul social se află în Cernavodă, pe strada 9 Mai.

 
Obiectul de activitate al societății este reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, asociatul majoritar și, totodată, administratorul societății este Nicolae Topalu, iar restul părților sociale sunt deținute de Claudia Topalu.
 
Numele lui Nicolae Topalu figurează și în societatea Concret Construct Serv SRL Constanța, iar cel al Claudiei Topalu mai apare și în Top Nic Power SRL Constanța și Topalu Claudia Întreprindere Individuală.


Pentru a reveni la Giorox Activ, societatea a declarat în 2021 53 de angajați, profit peste 1,02 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,76 de milioane de lei, toate valoarile fiind într-o creștere însemnată față de cele înregistrate în anul anterior.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei firme au semnat un acord cadru cu DGASPC Tulcea pentru livrarea de alimente. Despre cine este vorba (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1738

Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

04 Mar 2024 713

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 577

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 799

Ședință CJC Se modifică componența Comisiei pentru Protecția Copilului Constanța

29 Jan 2024 832

DGASPC Constanța Lucrări de reparații la Centrul de Recuparare și Reabilitare Neuropsihiatrică Artemia

24 Jan 2024 815

Licitații Constanța Protecția Copilului cumpără GPL cu până la 1,22 de milioane de euro, pentru centralale din unitățile subordonate(DOCUMENT)

28 Nov 2023 860

Declarații de avere Maria Arnăutu, șef serviciu la SPIT Constanța. Soțul, asociat unic și administrator al Mihailidis & CO LTD SRL, cu contracte publice (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 1096

Licitații Constanța Artalexia AMM Construct SRL, contract cu Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

27 Nov 2023 952

Constanța Complexul de Servicii pentru Protecția în Regim de Urgenţă a Copilului, a Cuplului Mamă-Copil şi a Victimelor Violenței In Familie, reabilitat (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Oct 2023 1202

Știri justiție Constanța Protecția Copilului Prahova a dat în judecată Consiliul Județean Constanța și DGASPC. Câți bani le cere

10 Oct 2023 999

Știri Constanța. Este oficial. Directorul executiv al DGASPC, Carmen Răducu a ieșit la pensie (DOCUMENT)

19 Sep 2023 2742

Visurile i-au devenit realitate! Vali Osman, un tânăr ambițios din Constanța, a făcut senzație în Cipru!

14 Sep 2023 1992

DGASPC Constanța, contract de peste 3 milioane lei cu două firme pentru continuarea unor lucrări (DOCUMENT)

08 Sep 2023 1051

Știri din Constanța Are un trecut în afaceri alături de un important lider PSD. Silviu Marcoșanu se pregătește să preia interimatul la DGASPC

06 Aug 2023 3771