Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea achiziționează un autovehicul (DOCUMENT)

 

 
  • Ofertant câștigător este SC Auto Haus Tudor SRL, contractul, din data de 9 noiembrie a.c., având valoarea de 95.850,04 lei. 
 
Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea a atribuit contractul „Autovehicul 5 locuri“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul are în vederea „Furnizarea unui Autovehicul 5 locuri, nou, performant și fiabil, cu un grad ridicat de siguranță și confort“. Acesta este necesar pentru desfășurarea activității de zi cu zi, pentru deplasarea personalului în mediul urban / interurban pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu, precum și în vederea creșterii operativității și a siguranței personalului, dar și pentru reînnoirea parcului auto și eficientizarea cheltuielilor privind întreținerea și reparațiile, conform cerințelor minime din Caietul de sarcini.
 
Ofertant câștigător este SC Auto Haus Tudor SRL, contractul, din data de 9 noiembrie a.c., având valoarea de 95.850,04 lei. 
 
Despre SC Auto Haus Tudor SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată joi, 17 noiembrie a.c., societatea Auto Haus Tudor SRL a fost înființată în anul 2005, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Auto Haus Tudor SRL a avut o cifră de afaceri de 11.683.862 lei, un profit net de 79.162 lei și 48 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 7.587.420 lei, o pierdere netă de 784.618 lei și 44 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Dănuț Tudor, care este și administrator, alături de Adina Tudor. Dănuț Tudor mai apare în trei firme, toate radiate: EDA Comimpex SRL – asociat unic, Edmarex Prod SRL – asociat (50%) și Grup Star 5 SRL – administrator. Adina Tudor mai apare în DR Distribuție Piese SRL (în funcțiune) – asociat unic, administrator, Edmarex Prod SRL (radiată) – asociat (50%), administrator și EDA Comimpex SRL (radiată) – administrator.       

 
Confidas informează și că firma Auto Haus Tudor SRL a încheiat 307 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.746.255,60 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

DMV Aviatech SRL, contract cu Aeroportul „Delta Dunării“ din Tulcea. Iată care este obiectul achiziției

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.