Romcontexpert SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar al proiectului spital modular (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a încheiat un contract  privind Serviciul de audit financiar extern pentru proiectul "Creare spital modular pentru consolidarea capacitaţii medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, În contextul COVID-19"
  • Valoarea contractului este de 10.800 lei fără TVA
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 75 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.075.938 leio
  • Romcontexpert SRL a realizat în 2013 pentru Primăria Constanța auditul aferent Promenadei turistice din Mamaia
  • Recent a mai câștigat de la Primăria Constanța și consultanţă în managementul de proiect pentru proiectul „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Constanţa în vederea gestionării virusului SARS-Cov - 2"
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract  privind Serviciul de audit financiar extern pentru proiectul "Creare spital modular pentru consolidarea capacitaţii medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, În contextul COVID-19".

Contractul a revenit societății Romcontexpert SRL, care oferă și consultanţă în managementul de proiect pentru proiectul „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Constanţa în vederea gestionării virusului SARS-Cov - 2".

Valoarea contractului este de 10.800 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

 
Despre Romcontexpert SRL
 
Societatea Romcontexpert SRL are sediul social în şi a fost înfiinţată în luna martie a anului 1995.
 
Societatea se ocupă de activităţi de contabilitate şi audit financiar, dar oferă şi consultanţă în domeniul fiscal.
 

Din structura asociaţilor societăţii fac parte: Paraschiva Bigu, Sorela Adriana Hârlea, Nicolae Ionuţ Hârlea și Edmond Andrei Nițu.
 
De menţionat că Sorela Adriana Hârlea deţine şi calitatea de administrator al societăţii, aflându-se în această funcţie încă din anul 2010, potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

 
În anul 2021, Romcontexpert SRL a avut o cifră de afaceri de 873.327 de lei şi un profit de 305.855 lei la șase angajaţi.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 75 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.075.938 lei.
 
Romcontexpert SRL a realizat în 2013 pentru Primăria Constanța auditul aferent Promenadei turistice din Mamaia.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contract de la Primăria Constanța. Cine mai face bani din gestionarea virusului SARS-Cov - 2? (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pachete cu semnături electronice achiziționate de Primăria Constanța de la o companie din Capitală(DOCUMENTE)

08 Dec 2022 276

Inginerii Proiect SRL din Vrancea proiectează extinderea ambulatoriului spitalului orășenesc din Măcin din județul Tulcea (DOCUMENTE)

06 Dec 2022 662

Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică reabilitare energetică a Colegiului Tehnic Tomis a fost câștigat de o firmă din Constanța care și-a schimbat acționariatul (DOCUMENTE)

03 Dec 2022 686

Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)

03 Dec 2022 1137

Ni Ni și Chen Chen, asigurați de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii la un broker cu cifră de afaceri 0 și care activează pe pierdere, după 12 ani de activitate (DOCUMENTE)

02 Dec 2022 894

SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 663

Omniasig Vienna Insurance Group și Allianz - Țiriac Asigurări au încheiat contracte de asigurare cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

28 Nov 2022 710

O compania din București execută pentru Consiliul Județean Constanța servicii de creație și producție materiale publicitare (DOCUMENTE)

26 Nov 2022 878

Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

23 Nov 2022 764

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

22 Nov 2022 808

Compania Națională de Investiții a atribuit prin achiziție directă mai multe contracte SRL-ului constănțean controlat de familia Nastasia (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 825

Cine a câștigat contractul pentru proiectare și execuție pod în localitatea Horia din județul Tulcea? (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 911

Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 1172

Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 693

Polaris M. Holding SRL a câștigat contractul de salubrizare în comuna Costinești din județul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 799