Romsilva cumpără pentru Herghelia Mangalia orz de toamnă de la firma administrată de consilierul local Vasile Olan (document)

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva RA, prin Direcţia Silvică Constanţa, a atribuit, pe data de 23 septembrie, contractul cu numărul 100 pentru furnizarea unei cantităţi de seminţe de orz de toamnă. Valoarea totală finală a contractului este de 25.200 de lei şi a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, justificarea alegerii procedurii de negociere fiind dată de crearea unei „situaţii de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă“, după cum se arată în anunţul de atribuire.

Dintre cele trei oferte admisibile, cea câştigătoare - care a oferit preţul cel mai scăzut - a fost declarată cea a societăţii comerciale Agricola Holding Mangalia SRL, cu sediul în comuna Albeşti.

 Paul Peniu Jr., director, Vasile Olan, administrator


Potrivit Registrului Comerţului, firma este deţinută de Ioana Coralia Peniu, care este şi administrator. Tot în calitate de administrator apare şi Vasile Olan, consilier local al municipiului Mangalia. Directorul firmei este, potrivit datelor de pe site-ul fermei, Mihai Paul Peniu, fiul cel mic al preşedintelui Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Paul Peniu. Potrivit tatălui său, Mihai a decis să se dedice exclusiv activităţii din agricultură, astfel că a renunţat la calitatea de administrator pe care o deţinea la alte companii - SC Maxcom Services SRL, respectiv asociat şi administrator la SC Ilighting Store SRL, două firme ale familiei Peniu. Deciziile celor două societăţi care-l privesc pe Mihai Peniu au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Firma are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase şi a fost înfiinţată încă din 1998, având, în prezent, 28 de angajaţi. Ferma a avut în anul 2013 o cifră de afaceri de 7.339.617 lei şi raporta un profit net de 1.308.244 de lei.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Direcţia Silvică Constanţa cumpără servicii de transport naval pe Dunăre. Iată de ce! (document)

24 Jul 2018 2208

Romsilva organizează o nouă licitaţie publică. Ce doreşte să procure (document)

13 Feb 2017 2278

Romsilva cumpără seminţe pentru două pepiniere de la Direcţia Silvică Constanţa (document)

09 Feb 2017 2922