Sărbătorile vin și la Medgidia! Iluminatul festiv, asigurat de aceeași firmă cu care a semnat Primăria Constanța (document)

  • Primăria municipiului Medgidia a semnat un contract de aproape 1 milion de lei cu RC Energo Install SRL
  • RC Energo Install a fost înființată în 2005 și are ca unic asociat firma pe acțiuni Romcarbon
 
 
Primăria municipiului Medgidia a atribuit, în urma unei licitații publice, contractul privind serviciile de închiriere, montare, punere în funcțiune, demontare echipamente și instalații de iluminat festiv, cât și verificarea, remedierea defectelor de funcționare ale instalațiilor de iluminat festiv.
 
Atribuirea a avut loc pe 8 noiembrie, iar rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 16 noiembrie. Valoarea totală a achiziției este de 998.875 lei, iar firma câștigătoare este RC Energo Install SRL. Este vorba de aceeași firmă cu care Primăria Constanța a semnat contractul de 4,9 milioane de lei pentru iluminatul festiv.
 
RC Energo Install a fost înființată în 2005 și are ca unic asociat firma pe acțiuni Romcarbon. Administratori sunt Eugen Florin Duca și Ioana Viorica Zăinescu. Pentru 2020, societatea comercială din Buzău, ce are ca domeniu de activitate preponderent lucrări de instalații electrice a raportat o cifră de afaceri de 7,6 milioane de lei și un profit net de doar aproape 225.000 de lei, având un număr mediu de 53 de angajați.
 
Compania din Buzău contractează și realizează anual, instalații pentru iluminatul de sărbători pentru 15 primării și municipalități. Potrivit www.confidas.ro, RC Energo Install  a încheiat 197 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.376.264,34 lei.  Administratorii societății sunt Eugen Florin Duca și Viorica Ioana Zăinescu. Romcarbon SA mai este asociat în Info Tech Solutions SRL și la Yenki SRL. Viorica Ioana Zăinescu este cenzor la Polymaster Chemicals SA, cât și director la Romcarbon SA.
 
Romcarbon SA, asociatul unic al companiei câștigătoare are ca obiect de activitate fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor și profilelor din material plastic și are ca acționari firma Living Plastic Industry (33%), un offshore din Cipru, Joyful River LTD (21%), și un altul din Insulele Cayman - Romanian Investment Fund (14%). Mai există două liste de acționari, una care deține 28,11% din firmă, cât și una cu o cotă de participare de 4,27%.
 
Administratorii săi sunt Ștefan Alexandru Toderița și cetățenii taiwanezi Yi Hao Wang și Liang Neng Huang. Directori sunt Viorica Zăinescu și Huang Liang Neng.
 
Huang Liang Neng mai apare ca reprezentant asociat persoană juridică în firmele buzoiene Greenfiber International SA, Greentech SA, Greenwee Internațional SA, Living Plastic Industry SRL, cât și cenzor la Sigurec International SA. Ștefan Alexandru Toderiță mai este asociat la 3More Now SRL, la At North Park SRL și la Fast Ride SRL.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Cât ne costă iluminatul festiv în municipiul Constanța anul acesta? Banii ajung în conturile unei companii din Buzău (documente)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer fără permis depistat în trafic în satul Dunărea, județul Constanța! Suspectul, reținut

23 Apr 2024 285

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 690

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 642

Cumpărări directe Mooz Services amenajează gazonul stadionului „Cimentul" din Medgidia (DOCUMENT)

22 Apr 2024 374

UPDATE Alertă în județul Constanța! O fată de 15 ani, dispărută de la domiciliul din comuna Adamclisi

21 Apr 2024 448

Primăria Medgidia cumpără carburant auto de la OMV Petrom! Iată despre ce cantitate este vorba

21 Apr 2024 353

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 718

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 479

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 678

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 490

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 765

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 495

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 490

Constanța Miercuri a fost cel mai cald din țară! Temperaturile au scăzut și cu 20 de grade Celsius

18 Apr 2024 360

Consilierul local din Medgidia Samir Menan, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 390