Schindler România, contracte cu Poliţia de Frontieră şi cu Metrorex. Ar putea reabilita şi Cazinoul. A semnat un contract cu Primăria Constanţa! (document)


Primăria Constanţa a încheiat cu o societate din Bucureşti un contract de prestări servicii privind serviciul de întreţinere ascensoare şi asigurarea de piese de schimb necesare menţinerii în funcţiune a echipamentelor aferente obiectivului de investiţii „Construire Parcare Multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino - Albatros”.

Prezentul contract (vezi secţiunea „Documente”) are ca obiect achiziţia serviciului de întreţinere ascensoare şi asigurarea de piese de schimb necesare menţinerii în funcţiune a echipamentelor. Prestatorul se obligă să execute servicii de menţinere în funcţiune la parametrii proiectaţi (întreţinere, reparaţii) a celor două ascensoare tip Schindler 3300, numărul şi anul de fabricaţie BUC0010764050/2014, respectiv BUC0010764047/2014, aferente obiectivului de investiţii „Construire parcare multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino-Albatros”.

Valoarea totală a contractului este de 21.427,20 lei fără TVA, iar durata de realizare a serviciului de întreţinere şi asigurare de piese de schimb necesare menţinerii în funcţiune a echipamentelor este de 12 luni de la semnarea contractului de către ambele părţi şi înregistrării acestuia la sediul beneficiarului. Câştigătorii contractului sunt bucureştenii de la SC Schindler România SRL.

Schindler România SRL în datele Registrului Comerţului


Societatea înmatriculată în 1999 are sediul social în Bucureşti. Obiectul de activitate este service-ul de ascensoare. Societatea mai are un sediu secundar şi pe bulevardul Mamaia, municipiul Constanţa.

Schindler România a avut de-a lungul timpului contracte cu Poliţia de Frontieră, dar şi cu Metrorex, iar în 2015 a făcut parte din Asocierea Soitek SRL - Calzoni SPA - SC EN Electric Proiect Office SRL. Lider de Asociere Soitek SRL, din Italia. Asociaţi: Calzoni SPA, din Italia, Perugia, SC EN Electric Proiect Office SRL, din Bucureşti, Şoseaua Colentina. Subcontractanţi: Schindler Romania SRL, din Bucureşti, strada Preciziei, SC Simpex Logistic SRL, din Călăraşi, strada Progresului la a  treia licitaţie pentru şoseaua de coastă. Mai exact, era vorba despre primul tronson al şoselei de coastă, ce trebuia să facă legătura între Portul Tomis şi plaja Modern, pe o lungime de 2,7 kilometri.

Societatea face parte şi din asocierea care a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Investiţii SA privind consolidarea şi reabilitarea Cazinoului din Constanţa: Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL & SC Tehnoinstal SRL, cu subcontractant Schindler România SRL, ar fi fost selectată ca ofertant câştigător. Din păcate, licitaţia a fost între timp contestată.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contract semnat între Prosilva Serv SRL și Romsilva pentru servicii de împădurire în zona Măcin, județul Tulcea (DOCUMENT)

19 Apr 2024 350

Cumpărări directe Constanța Cât plătește Primăria Năvodari pentru cosit zone verzi adiacente căilor publice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 325

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 231

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 265

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 230

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 616

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 434

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 430

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 424

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea investește în servicii de întreținere a spațiilor verzi din comună (DOCUMENT)

18 Apr 2024 339

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 349

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL din București furnizează echipamente IT pentru școlile din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

18 Apr 2024 434

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit un contract pentru repararea instalațiilor de bord a Navei Școală Mircea. Iată ce firmă a câștigat (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 508

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 450

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 302