Servicii de asigurare achiziționate de CN APM Constanța. Cine este firma câștigătoare (DOCUMENT)



În cadrul unei licitații deschise organizate de Compania Națională „Administrarea Porturilor Maritime” SA Constanța, autoritatea portuară a atribuit contractul „Asigurarea de grup a personalului CN APM SA în caz de boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apărarea împotriva incendiilor”.  
 
Costul achiziției este 48.180 de lei, iar costul estimat inițial a fost 53.040 de lei.
 

Descrierea succintă

 
Obiectul achiziției: Asigurarea de grup a personalului CN APM SA în caz de boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apărarea împotriva incendiilor pentru un număr de 60 angajați din cadrul Sucursalei Nave Tehnice Port.

Necesitatea acestei achiziții decurge din :
- art.168, alin.1 al Contractului Colectiv de Muncă aplicabil, încheiat la nivelul Companiei, care stipulează obligația asigurării angajaților CN APM SA pentru riscul de accidente sau boli profesionale, cu stricta respectare a prevederilor legale în vigoare;
- respectarea prevederilor Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, ce prevede ca persoanele juridice care asigură
servicii de urgență voluntare/private au obligația să asigure personalul angajat sau voluntar, la o societate de asigurări pentru caz de
boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor,
concursurilor profesionale, antrenamentelor sau altor misiuni.
 
CN APM SA a încheiat contractul cu firma Omniasig Vienna Insurance Group SA.

 
Conform licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 

Încheierea acordului a fost consemnată la data de 14 februarie 2023, rezultatul final fiind publicat în SEAP în aceeași zi.

 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA

 
Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată la data de 19 decembrie 2001 și are sediul pe aleea Alexandru nr. 51, sectorul 1, București, potrivit Confidas.
 
Activitatea principală este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Confidas arată că firma are încheiate 9.468 de contracte publice, iar valoarea acestora se ridică la 336.175.191,98 de lei. A avut contracte cu entități precum: Administrația Bazinală de Apă Olt, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Fondului pentru Mediu etc.
 
După cum se arată pe platforma Confidas, acționarii Omniasig Vienna Insurance Group SA sunt: Vienna Insurance Group Ag Wienner Versicherung Gruppe (99,54%), Persoane Fizice și Juridice (0,37%) și Banca Comercială Română SA (0,08%).
 
Potrivit aceleiași surse, printre persoanele autorizate sau din conducerea firmei se regăsesc: 3 B Expert Audit SRL (auditor), Bogdan Ionuț Speteanu (membru în consiliul de supraveghere), Elena-Ancuța Ifrim (împuternicit)  sau Mădălina Roșu (membru în directorat).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Iată cine va asigura navele Gărzii de Coastă ce vor participa la misiunile internaționale organizate de Frontex 2023! (DOCUMENT)

CNAPMC cumpără lucrări pentru subtraversări de linii CF și sau drumuri de acces


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate

26 Mar 2024 385

Oportunități de afaceri în portul Constanța Intensificarea parteneriatelor comerciale între România și Austria

13 Mar 2024 560

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 656

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 577

Compania Administrației Porturilor Maritime Constanța a dat în judecată Primăria Năvodari și compania din „sfera sa de interese" a liderului PSD, Ion Dumitrache

23 Feb 2024 857

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru lucrări de instalații electrice pe digul de sud (DOCUMENT)

21 Feb 2024 709

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 576

Justiție Constanța Dosarul dintre CN APM Constanța vs. Envirotech SRL, pe masa magistraților. Soluția instanței

09 Feb 2024 649

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 836

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru achiziția unui sistem de baraj antipoluare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 834

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare în Portul Constanța (DOCUMENT)

06 Feb 2024 742

CN APM Constanța, la judecată cu două firme. Iată despre ce e vorba

28 Jan 2024 872

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța închiriază parcele de teren!

12 Jan 2024 639

Licitații publice CN APM Constanța, contract de revizuire documentații pentru realizarea cheului din dana 8 (DOCUMENT)

10 Jan 2024 772

Achiziția pentru „Infrastructură Virtualizare”, organizată de Compania Administrația Porturilor Maritime SA, în atenția CNSC. Ce decizii au fost dictate?

07 Jan 2024 770