Servicii de asigurare achiziționate de CN APM Constanța. Cine este firma câștigătoare (DOCUMENT)În cadrul unei licitații deschise organizate de Compania Națională „Administrarea Porturilor Maritime” SA Constanța, autoritatea portuară a atribuit contractul „Asigurarea de grup a personalului CN APM SA în caz de boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apărarea împotriva incendiilor”.  
 
Costul achiziției este 48.180 de lei, iar costul estimat inițial a fost 53.040 de lei.
 

Descrierea succintă

 
Obiectul achiziției: Asigurarea de grup a personalului CN APM SA în caz de boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apărarea împotriva incendiilor pentru un număr de 60 angajați din cadrul Sucursalei Nave Tehnice Port.

Necesitatea acestei achiziții decurge din :
- art.168, alin.1 al Contractului Colectiv de Muncă aplicabil, încheiat la nivelul Companiei, care stipulează obligația asigurării angajaților CN APM SA pentru riscul de accidente sau boli profesionale, cu stricta respectare a prevederilor legale în vigoare;
- respectarea prevederilor Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, ce prevede ca persoanele juridice care asigură
servicii de urgență voluntare/private au obligația să asigure personalul angajat sau voluntar, la o societate de asigurări pentru caz de
boală profesională, accident ori deces produs în timpul sau din cauza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin pe timpul intervențiilor,
concursurilor profesionale, antrenamentelor sau altor misiuni.
 
CN APM SA a încheiat contractul cu firma Omniasig Vienna Insurance Group SA.

 
Conform licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 

Încheierea acordului a fost consemnată la data de 14 februarie 2023, rezultatul final fiind publicat în SEAP în aceeași zi.

 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA

 
Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată la data de 19 decembrie 2001 și are sediul pe aleea Alexandru nr. 51, sectorul 1, București, potrivit Confidas.
 
Activitatea principală este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Confidas arată că firma are încheiate 9.468 de contracte publice, iar valoarea acestora se ridică la 336.175.191,98 de lei. A avut contracte cu entități precum: Administrația Bazinală de Apă Olt, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Fondului pentru Mediu etc.
 
După cum se arată pe platforma Confidas, acționarii Omniasig Vienna Insurance Group SA sunt: Vienna Insurance Group Ag Wienner Versicherung Gruppe (99,54%), Persoane Fizice și Juridice (0,37%) și Banca Comercială Română SA (0,08%).
 
Potrivit aceleiași surse, printre persoanele autorizate sau din conducerea firmei se regăsesc: 3 B Expert Audit SRL (auditor), Bogdan Ionuț Speteanu (membru în consiliul de supraveghere), Elena-Ancuța Ifrim (împuternicit)  sau Mădălina Roșu (membru în directorat).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Iată cine va asigura navele Gărzii de Coastă ce vor participa la misiunile internaționale organizate de Frontex 2023! (DOCUMENT)

CNAPMC cumpără lucrări pentru subtraversări de linii CF și sau drumuri de acces


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

AGA la CNAPMC Mihnea Drumea, numit în funcția de administrator provizoriu al Portului Constanța

27 May 2023 768

Green Magic House Construct repară acoperișul Terminalului de pasageri din Portul Constanța (DOCUMENTE)

12 May 2023 771

Constanța. Nave, pe lista CNAPMC, avizate la operare. Sub ce pavilion sunt acestea

18 Apr 2023 545

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian achiziționează carburant auto (DOCUMENT)

13 Mar 2023 1103

Contract de aproximativ 20 de milioane de lei încheiat de CN APM SA cu Getica 95 Com SRL (DOCUMENT)

28 Feb 2023 983

„Puteți considera că este în sfera mea de interese. Se petrece un abuz” Ce spune Dumitrache despre rezilierea de către CNAPMC a contractului din Portul Midia? E vizată Comagra SRL!

14 Feb 2023 2432

Numiri în Consiliul de Administrație. Se convoacă AGA Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" Constanţa

09 Feb 2023 1476

CNAPMC cumpără lucrări pentru subtraversări de linii CF și sau drumuri de acces

05 Feb 2023 749

Contract de peste un milion de lei atribuit de CNAPMC. Care sunt firmele câștigătoare? (DOCUMENT)

21 Jan 2023 1274

CNAPM Constanța vrea să investească în construcția a patru pilotine maritime

30 Dec 2022 1605

Modificări în firma Euro Shipping Services SRL administrată de Emil Banias, director sucursale în cadrul CNAPMC (DOCUMENTE)

14 Dec 2022 1513

Envirotech SRL mai câștigă un contract de la Administrația Porturilor Maritime (DOCUMENTE)

13 Dec 2022 977

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța achiziționează autoutilitare de transport mixt (DOCUMENT)

10 Dec 2022 1441

#Dobrogea144 Florin Vizan, director general al CN APM SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

15 Nov 2022 1132

După CNAPMC și Primăria Constanța cumpără stațiile de reîncărcare tot de la firma deținută de un fost politician din Capitală (DOCUMENTE)

06 Nov 2022 1335