Servicii de asigurare CASCO pentru autovehicule din parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENT)

 

 
  • Serviciile de asigurare auto CASCO sunt pentru 79 autosanitare și autoturisme, pentru perioada 2022 - 2023.
 
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a atribuit contractul „Servicii de asigurare auto CASCO“.
 
Achiziția a fost atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat, contractul (în valoare de 577.785 lei) având data 19 august a.c., iar ofertant câștigător fiind Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA.
 
Serviciile de asigurare auto CASCO sunt pentru 79 autosanitare și autoturisme, pentru perioada 2022 - 2023.
 
„Se vor încheia 12 polițe de asigurare pentru un număr maxim de 81 de autosanitare, conform tabelului din Caietul de sarcini, cu autovehicule ce aparțin parcului auto al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța pentru care este necesară încheierea de asigurări CASCO pentru perioada 2022 - 2023. Cantitatea minimă care ar putea fi solicitată pe întreaga durată de desfășurare a acordului-cadru este o poliță CASCO, iar cantitatea maximă este de 12 polițe CASCO. Valoarea acordului-cadru - se poate modifica, prin act adițional, în funcție de intrările și/sau ieșirile de autosanitare (transfer sau casare) din parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța“, se areatyă pe e-licitatie.ro.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 august 2022, societatea Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „ Alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)“.
 
Potrivit sursei citate, Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group are în structura acționariatului Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (Austria) - 88,77%, LVP Holding GMBH - 11,02% și Listă acționari persoane fizice și juridice - 0,21%.
 
Printre persoanele din conducere sau autorizate ale societății se numără: 3 B Expert Audit SRL, KPMG Audit SRL, Pricewaterhousecoopers Audit SRL - auditori, Cristian Eduard Ionescu - membru în directorat / președinte al Directoratului, Ionuț Bogdan Zamfirescu - membru în directorat, Matula Werner - membru în consiliul de supraveghere, Janeta Radu - manager, sau Raluca Teodora Vișan - director.    

 
Tot potrivit Confidas, Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA a încheiat a încheiat 6470 contracte de achiziții publice in valoare totală de 184.596.335,48 lei, printre autoritățile contractante numărându-se Școala Profesională Band, APIA - Centrul Județean Ialomița, Academia Română, Academia de Studii Economice București, Administrația Bazinală de Apă Prut Bârlad, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană sector 6, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Națională Apele Române, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Jiu, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale - Unitatea Teritorială 350, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj RA, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Urbis SA Baia Mare, Universitatea Tehnică de Construcții București, Unitatea Militară 0251 București sau Unitatea de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni.       
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța a contractat servicii de revopsire tabliere metalice la poduri, pe mai multe linii (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Alertă noaptea trecută în Portul Constanța Sud-Agigea! Un marinar, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 2377

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 3850

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1200

O fetiță de 8 ani, rănită Accident rutier între două autoturisme în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

14 Mar 2024 1149

UPDATE Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța

12 Mar 2024 1101

Știri Constanța azi Accident rutier în curbă la Mihail Kogălniceanu. Un bărbat și un copil, răniți (FOTO)

12 Mar 2024 4122

UPDATE. Știri Constanța. Accident rutier în localitatea Medgidia. Intervin pompierii

10 Mar 2024 917

Știri Constanța UPDATE. O mașină s-a răsturnat la ieșire din Galeșu!

09 Mar 2024 867

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Silviu Claudiu Negrilă, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 668

Știri Constanța UPDATE. Accident rutier cu victimă în Nuntași! O mașină a intrat într-un gard

27 Feb 2024 967

UPDATEAmbulanța și poliția intervin la Ovidiu, județul Constanța. Om căzut pe stradă! (FOTO+VIDEO)

25 Feb 2024 2345

UPDATE Accident rutier la Săcele, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

24 Feb 2024 767

Știri Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis. Intervine Serviciul de Ambulanță Județean (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 1965

Averea și interesele directorului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, medic Bădescu Panțuru Mirela Daniela (DOCUMENTE)

21 Feb 2024 830

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Elenei Roman, director economic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 1193