Servicii de salubrizare pentru comuna Aliman din județul Constanța. Ce societate a câștigat (DOCUMENT)

 
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Comuna Aliman (Consiliul Local al comunei Aliman, județul Constanța) județul Constanța.
  • Societatea câștigătoare este din județul Constanța. 
Contractul încheiat între autoritatea contractantă și societatea câștigătoare are denumirea de „ delegarea gestiunii unor activități componente ale Serviciului public de salubrizare în Comuna Aliman, județul Constanța“, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
Data atribuirii contractului este 06.12.2021. Acesta a fost atribuit prin procedura simplificată.
 
Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 482958.52 lei.
 
Societatea câștigătoare este Iridex Group Salubrizare SRL. Aceasta a fost înființată în anul 2008 și are sediul în comuna Costești, județul Constanța. Obiectul principal de activitate constă în colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Conform Confidas.ro, asociații firmei sunt: Iridex Group Importexport SRL, Anghel Olga și Servicii Salubritate București SA. Administratorul/directorul general este Anghel Dan Tiberiu. Anghel Olga are în funcțiune alte două firme din București: Sun Turism Marea Neagră SRL, Green Pc Ambalaje SRL.
 
Potrivit aceleași surse, societatea înregistra în anul 2020, o cifră de afaceri de 83.805.210 lei, un profit net de 9.564.615 lei și un număr mediu de 841 angajați.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 contracte de achiziții publice în valoare totală de 198.077.327,53 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Citește și:
 
Primăria Municipiului Constanța
Acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor orașului

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.