Sisteme de detectare, semnalizare şi stingere a incendiilor la Universitatea „Ovidius“ Constanţa. Contractul, adjudecat de Info Service & Computers SRL (document)


Contractul „Servicii de proiectare, realizare şi punere în funcţiune a două sisteme de detectare, semnalizare şi stingere a incendiilor“ a fost atribuit de Universitatea „Ovidius“ Constanţa societăţii Info Service & Computers SRL. Valoarea contractului atribuit este de 400.892,25 lei. Obiectul contractului îl reprezintă achiziţia serviciilor de proiectare, realizare şi punere în funcţiune a două sisteme de detectare, semnalizare şi stingere a incendiilor.
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: prof.univ.dr. Rugină Sorin - rector; prof. univ. dr. Tuţă Liliana Ana - prorector;  prof. univ. dr. Vancea Diane Corina Paula - prorector; lect. univ. dr. Bobe Alexandru - prorector; prof. univ. dr. Gîrţu Mihai - prorector; conf.univ.dr. Iliescu Dan-Marcel - decan al Facultăţii de Medicină şi Membru în Comisia de evaluare a ofertelor; conf.univ.dr. Tofolean Doina Ecaterina - prodecan al Facultăţii de Medicină şi membru de rezervă în Comisia de evaluare a ofertelor; prof.univ.dr. Mirea Marioara - viză CFP; ec. Galav Roberta Laura – viză CFP; ing. Sîrbu Laurenţiu - director general administrativ şi preşedinte cu drept de vot al Comisiei de evaluare a ofertelor; ing. Ghiţă Gheorghe - membru în Comisia de evaluare a ofertelor; inf. Chitic Teodor - membru în Comisia de evaluare a ofertelor; ec. Pantea Florin - membru in Comisia de evaluare a ofertelor, ec. Atanasie Maria - director economic; Dan Loredana Maximiliana - director Juridic; ing. Mihail Luminiţa - şef Birou Achiziţii Publice şi persoană responsabilă cu aplicarea procedurii de atribuire.
 

Info Service & Computers SRL, în datele  Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2005, Info Service & Computers SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Cherry Wael, cu 95% din capitalul social, şi Cherry Nabil, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice, este Galat Marius-Ion.
 
În anul fiscal 2016, Info Service&Computers SRL, cu 4 salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 1.193.972 lei şi un profit de 31.888 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 6 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 982.599 lei şi un profit de 38.812 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 7 salariaţi, cifră de afaceri de 2.912.266 lei şi un profit de 94.796 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.  
 
Citeşte şi:
 
Ce firmă a semnat cu Universitatea „Ovidius“ Constanţa. Despre ce este vorba (document)


Universitatea „Ovidius” din Constanţa, alături de alte universităţi din ţară, în top 300 QSc GB University Ranking 2020 – Emerging Europe & Central Asia
 

Ce firmă a semnat cu Universitatea „Ovidius“ Constanţa. Despre ce este vorba (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a atribuit primele două loturi din cadrul licitației pentru mobilier urban demarată în 2022! (DOCUMENTE)

20 May 2023 1296

Contract atribuit de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța societății GMB Computers SRL (document)

19 Oct 2018 2091