Societatea Aquaserv Tulcea cumpără autoutilitare (document)

  • Societatea Aquaserv cumpără trei autoutilitare, prin leasing financiar, prin Programul de stimulare a innoirii Parcului Auto Național 2020.
  • Atribuirea a avut loc în data de 20.07.2020. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Achiziționarea a trei autoutilitare, prin leasing financiar, prin Programul de Stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2020".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea autoutilitarelor este Apan Automobile. Valorea contractului este de 32.541.922 lei. Atribuirea a avut loc în data de 20.07.2020.  
 

Descrierea contractului

 
Obiectul contractului il reprezintă furnizarea unui achiziționarea a trei autoutilitare, prin leasing financiar, prin Programul de Stimulare a innoirii Parcului Auto Național 2020.

Autoutilitarele ce se intentioneaza a fi achizitionate vor asigura desfășurarea activităților specifice societatii, si vor inlocui autovehicule având un grad ridicat de uzură, care nu mai funcționează, nu mai pot fi reparate și nici nu mai prezintă siguranță în exploatare, iar circulația lor pe drumurile publice este foarte riscantă.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 3-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 5.
 

Firma câștigătoare este Apan Automobile .
  

Apan Automobile , în datele Registrului Comerțului  

                                    

Societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în municipiul Brăila. Societatea are capital social subscris de 10.200  lei, integral vărsat, compus din: 1020 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Andreev Elena Laura , care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% și Andreev Mircea, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone).


Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de  73.327.967 lei, profit de 2.031.771 lei și un număr mediu de 47 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Ce sat din Delta Dunării va putea atrage fonduri europene pentru reţeaua de canalizare
 
În Anul Centenarului „Dobrogea și Marea Neagră la Centenar“ - o valoroasă carte de suflet, inițiată la Tulcea de dr. Ligia Dima (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Ce hotărâri au fost luate în ședința Adunării Generale a societății Aquaserv SA

15 Sep 2020 573

Ce firmă va furniza produse de curățenie Spitalului Județean de Urgență Tulcea (document)

15 Sep 2020 2151

În Anul Centenarului „Dobrogea și Marea Neagră la Centenar“ - o valoroasă carte de suflet, inițiată la Tulcea de dr. Ligia Dima (document)

21 Jan 2019 1984

Ce sat din Delta Dunării va putea atrage fonduri europene pentru reţeaua de canalizare

03 Jan 2019 1279

Zeci de elevi, la o acţiune organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

23 Mar 2016 1223