Sof Instal Proiect verifică și repară centralele termice ale RAAPPS, sucursala Neptun (document)


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de stat București, sucursala Neptun, a atribuit un contract care are ca obiect prestarea de servicii de întreținere la echipamente din centralele termice, avand ca scop funcționarea în condiții de siguranță a acestora și a instalatiilor de automatizare aferente, la parametrii prescriși în cărțile tehnice și instrucțiunile de exploatare.

Serviciile constau în executarea reviziilor periodice și verificarea, respectiv repararea echipamentelor din dotarea centralelor termice și reprezintă ansamblul de operații, respectiv de măsurători executate de prestator în scopul menținerii și repunerii în funcțiune a acestora la parametrii nominali. Conform prescripțiilor tehnice ISCIR, anual sunt necesare reautorizări ale diverselor subansamble ale centralelor termice (supape de siguranță, agent termic, arzătoare, evacuare noxe în atmosferă, automatizarea circuitului hidraulic, termoficare/ventilație etc.) ceea ce presupune că o firmă autorizată să urmărească în permanență funcționarea centralei termice și să efectueze revizii generale și situații finale de operațiuni executate în vederea întocmirii actelor de reautorizare în functionare ale fiecărui cazan în parte, conform caietului de sarcini.

Societatea căreia i s-a atribuit contractul este Sof Instal Proiect, la valoarea de 27.000 de lei (fără TVA). Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, Sof Instal Proiect a fost înființată în 2015, are sediul social în orașul Popești Leordeni și un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat. Asociatul unic al firmei este Victoria Larisa Petrea. Conform portalului vrajitorul.eu, bilanțul financiar pe 2015 arată o cifră de afaceri a societății de 1.575.601 de lei și un profit brut al exercițiului de 202.979 de lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.