Soţul Virginiei Uzun de la SPIT, manager de proiect. CJC, partener Contract de 3 milioane de lei, atribuit de Eurolevel SRL (document)

Eurolevel SRL, custodele ariei naturale protejate ROSPA0076 Marea Neagră, a organizat o licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii pentru elaborarea Planului de management pentru Situl Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagra aferent Proiectului «Managementul capitalului natural în ROSPA 0076 Marea Neagr㻓. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire nr. 152643/06.12.2014, în urma evaluării celor două oferte, contractul a fost adjudecat de societatea Ramboll South East Europe SRL.

Locul principal de prestare a contractului este Arealul ROSPA0076, Marea Neagră, judeţul Constanţa, şi constă în executarea serviciilor destinate elaborării planului de management pentru Situl Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagră, aferent Proiectului „Managementul capitalului natural în ROSPA 0076 Marea Neagră“. Proiectul va fi implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud - Est, judeţele Constanţa şi Tulcea. Suprafaţa sitului Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagră, vizată în acest proiect, este situată în extremitatea Sud-Estică a României şi se întinde de la nord la sud ca o bandă de lăţime variabilă suprapusă în principal peste zona marină, urmând linia litoralului şi pornind din zona Sulina până în sudul litoralului la Vama Veche. Valoarea totală finală a contractului atribuit este de 3.106.047 de lei. Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea licitaţiei, au fost Constantina Fulga, Sergiu Uzun, Bogdan Coronea, Diana-Alina Focşa şi Zubeide Muharem. Sergiu Uzun este soţul Virginiei Uzun, directorul Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa.

Despre custodele ariei naturale protejate ROSPA0076 Marea Neagră

Potrivit datelor Registrului Comerţului, SC Eurolevel SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor. Capitalul social subscris este de 220 de lei, integral vărsat, compus din 22 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Constantina Fulga, născută pe 23.04.1952, în Făgăraş, Braşov. Firma se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Până în luna septembrie 2014, asociaţi în Eurolevel SRL erau Constantina Fulga, Elena Velicu şi Andreia-Maria Cernat. Elena Velicu şi Andreia-Maria Cernat şi-au cesionat la valoarea nominală toate părţile sociale (20 de părţi sociale în valoare de 200 de lei) către Constantina Fulga. De asemenea, funcţia de administrator a fost preluată pe o perioadă nelimitată de Constantina Fulga, funcţie deţinută anterior de Andreia-Maria Cernat.

Eurolevel SRL şi SPIT VBL Constanţa

Interesantă este legătura acestei firme cu instituţiile statului de la malul mării. La finele lunii septembrie a anului 2009, ZIUA de Constanţa vă prezenta faptul că SC Eurolevel SRL era firma care, la acea vreme, potrivit site-ului www.spit-ct.ro, se ocupa cu menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a Sistemului de Management Integrat la SPIT VBL (Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local). În acea perioadă a colaborării dintre SPIT VBL şi SC Eurolevel SRL, Sergiu Uzun, cel care avea să devină în anul 2010 soţul directorului SPIT VBL, Virginia Ştefănică, era angajat al Serviciului Public de Impozite şi Taxe şi subaltern al viitoarei sale soţii. Cât se poate de interesant, la finele anului 2013, Sergiu Uzun, devenit între timp soţul Virginiei Ştefănică (Uzun), figura ca manager al unui proiect contractat de Eurolevel. Mai mult, pe 27 ianuarie 2011, Consiliul Judeţean Constanţa aprobă Hotărârea numărul 5 privind darea în folosinţă gratuită a unui bun imobil din domeniul public al judeţului Constanţa şi încheierea unui parteneriat pentru realizarea Proiectului Managementul capitalului natural în situl ROSPA0076 Marea Neagră. Prin intermediul aceleiaşi hotărâri, se aprobă participarea Consiliului Judeţean Constanţa în calitate de partener la derularea proiectului.

Cine este câştigătorul licitaţiei

Ramboll South East Europe SRL a fost înregistrată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Turturelelor. Societatea şi-a preschimbat certificatul de înmatriculare, dat fiind faptul că anterior avea sediul social în localitatea Târgovişte. Firma are un capital social de 20.603.980 de lei, integral vărsat, compus din 2.060.398 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii firmei sunt SC Ramboll România SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Turturelelor, care deţine o parte socială (0,0000485343%) şi Ramboll Danmark A/S, cu sediul social în Danemarca, Hannemanns Alle, care deţine 2.060.397 de părţi sociale (99,99%). Administratorul societăţii este Silviu Stoica, născut pe 27.08.1966, în Buzău. Firma se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Citeşte şi
Firmă apropiată familiei Uzun de la SPIT şi partener de proiect cu CJC
Modificări în acţionariatul celebrei Eurolevel

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.