Specit SRL se va ocupa de studiul de fezabilitate pentru secția IV-V a Penitenciarului Poarta Albă (document)

  • Penitenciarul Poarta Albă a atribuit un contract pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru secția IV-V.
  • Societatea care se va ocupa de studiu este Specit SRL.
 
Penitenciarul Poarta Albă a atribuit un contract pentru actualizarea studiului de fezabilitate Secția IV-V- Penitenciarul Constanța Poarta Albă, obținere certificat de urbanism, avize, expertiză tehnică și audit energetic.
 

Descrierea contractului


• Elaboarea (I) Actualizarea expertizei tehnice pentru cerința fundamentală "A1 - rezistență
mecanică și stabilitate", precum și servicii asociate raportului de expertiză tehnică a clădirii ”SECȚIA IV-V – Penitenciarul Constanța Poarta Albă”.
Mentionăm că, documentatia tehnică de avizarea a lucrărilor ”Secția IV-V- Penitenciar Constanța Poarta Albă”, proiect nr. SAM -03/2012, a respectat solutiile prezentate în raportul de expertiză tehnică nr. C2 74920/16.12.2010, întocmit de expertul tehnic autorizat ing. Cotofană Anton.
• Întocmirea documentațiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin Certificatul
de Urbanism, necesare pentru obiectivul mixt de investiții „Secția IV-V- Penitenciar Constanța Poarta Albă", acolo unde este cazul. Se vor prezenta în original, în format electronic editabil și PDF (CD — DVD) — 4 exernplare;

• Predarea documentațiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin Certificatul de
Urbanism necesare pentru obiectivul mixt de investiții „Secția IV-V- Penitenciar Constanța Poarta Albă" susținerea acestora în comisiile de specialitate ale emitenților și obținerea pe cheltuiala prestatorului, a avizelor/acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism, acolo unde este cazul;

• Elaborarea (II) Actualizarea documentatiei tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate pentru realizarea obiectivului mixt de investiții „Secția IV-V- Penitenciar Constanța Poarta Albă" în conformitate cu legislația aflată în vigoare si raportul de expertiză tehnică.
• Studiul de fezabilitate actualizat va fi însușit prin semnătură si stampila de expertul tehnic și de proiectantul inițial al S.F., respectiv dr. ing. Mădălina STĂNESCU.
Se va prezenta în original, în format electronic editabil și PDF (CD - DVD) - 4 exemplare;

• Elaborarea (III) scenariului de securitate la incendiu. Se va prezenta în original, în format
electronic editabil și PDF (CD — DVD) — 4 exemplare;
Proiectantul trebuie să întocmească documentația necesară obținerii avizelor, acordurilor care se pot solicita ulterior de către alte instituții, inclusiv Studiul de impact asupra mediului, dacă este cazul. Dacă sunt necesare avize ulterioare, proiectantul va întocmi documentațiile aferente în aceleași costuri (fără solicitarea de fonduri suplimentare).

Proiectantul va preda și va susține documentațiile pentru obținerea avizelor în fața autorităților.

Documentația tehnico-economică, faza Studiu de Fezabilitate - actualizat, trebuie să fie elaborată în concordanță cu concluziile și recomandările expertului tehnic cu privire la condițiile de construire/înlocuire, limitări impuse de schimbarea configurației/remodelare, măsuri și intervenții necesare, să asigure informații complete, astfel încât autoritatea contractantă delegată să obțină date economice complete privind realizarea obiectivului mixt de investiție ( consolidare, extindere si modernizare) și care să răspundă cerințelor tehnice, economice și tehnologice ale beneficiarului de investiție și ale utilizatorului.

Proiectantul va analiza și recalcula, acolo unde este cazul, cantitățile de lucrări estimate din Studiul de fezabilitate anexat, ținând cont atât de părțile scrise, cât și de cele desenate.

În conformitate cu prevederile art.160 alin.(1)și (2) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, termenul limită până la care orice opertaor economic interesat de participarea la procedura de achiziție are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 6 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
În conformitate cu prevederile art.160 alin.(2) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă stabilește ca termenul limită în care va răspunde tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului este de 42.000 lei.
 

Despre societatea câștigătoare


Societatea Specit SRL a fost înregistrată în anul 2012, în Sector 3, București.
Capital social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.
Potrivit Registrului Comerțului, unic asociat și administrator al firmei este Ion Paraschiv. Societatea are ca activitate principală activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei.
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 20.587 lei, o cifră de afaceri de 115.000 lei și un singur salariat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Penitenciarul Poarta Albă caută firmă pentru reparații la instalația electrică (document)

Trei firme se vor ocupa de lucrări în Secția 6 a Penitenciarului Poarta Albă și Sectia exterioară Valu lui Traian (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.