Spitalul Județean Constanța, acord-cadru cu o societate din București pentru Laboratorul de Radioterapie. Peste 680.000 de euro pentru serviciile de mentenanță

 
  • Societatea care va asigura serviciile pentru următorii doi ani, conform acordului-cadru, este Elekta Medical Systems SRL București, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă pentru care a fost depusă o singură ofertă.
  • Acordul-cadrul a fost încheiat pe 20 decembrie 2022, pe o durată de doi ani, valoarea totală fiind de 3.349.862,4 lei fără TVA, echivalentul a peste 680.000 de euro, la cursul actual.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța a semnat acordul-cadru privind servicii de mentenanță și service în sistem All inclusive în legătură cu Laboratorul de Radioterapie al unității medicale.
 
Societatea care va asigura serviciile pentru următorii doi ani, conform acordului-cadru, este Elekta Medical Systems SRL București, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă pentru care a fost depusă o singură ofertă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că „echipamentele medicale supuse serviciilor de mentenață sunt parte integrantă a Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calitații și Eficienței Sistemului Sanitar, proiect nr. 8362RO, derulat de Ministerul Sănătații, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale“.
 
Acordul-cadru a fost încheiat pe 20 decembrie 2022, valoarea totală fiind de 3.349.862,4 lei fără TVA, echivalentul a peste 680.000 de euro, la cursul actual.
 
Se arată în informațiile oficiale că este posibilă subcontractarea, în ceea ce privește „Canberra Packard SRL 3,5%, Medlimpex SRL 6%, General Electric Medical Systems Romania SRL 21%“
 
Despre contract
 
Se arată în descrierea achiziției că „obiectul acordului cadru îl constituie achiziționarea de «servicii de mentenanță și service în sistem ALL INCLUSIVE» pentru o perioadă de 48 de luni, începând cu data de 01.10.2022“.
 
Se mai precizează că „echipamentele medicale supuse serviciilor de mentenață și service sunt parte integrantă a Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calitații și Eficienței Sistemului Sanitar, proiect nr. 8362RO, derulat de Ministerul Sănătații, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale (UMPBM) prin care Laboratorul Radioterapie al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța a fost dotat cu echipamente de înaltă performanță, specifice de radioterapie. - Accelerator liniar medical, fotoni (6MV) (Eleckta Synergy ) – 1 buc - Computer Tomograf Simulator (General Electric Discovery RT) - 1 buc - Sistem plan tratament pentru radioterapie externă (Monaco) – 4 statți de lucru - Sistem de verificare și înregistrare (Mosaiq) – 5 stații de lucru, 1 server virtual - Sistem de imobilizare și contenție pacient LINAC - Sistem de imobilizare și contenție pacient CT simulator - Sistem complet de dozimetrie - Laseri pentru poziționare“.
 

Despre Elekta Medical Systems SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 3 februarie 2023, societatea Elekta Medical Systems a fost înființată în anul 2021 și are sediul social în București, pe strada Charles de Gaulle, nr. 15, obiectul său de activitate fiind reprezentat de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente.

 
Asociat unic al firmei este compania suedeză Elekta AB (PUBL), iar administratorul este Daniela Iulia Andrei, care are și calitatea de împuternicit sucursală în cadrul Elekta Solutions AB Stockholm Sucursala București.
 
În 2021, Elekta Medical Systems SRL a avut trei angajați, pierderi peste 506.000 de lei și cifra de afaceri aproape 30.000 de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Elekta Limited UK va furniza echipamentele de radioterapie pentru Spitalul Judeţean Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Managerii spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, evaluați de funcționari publici fără pregătire în domeniu! (DOCUMENTE)

05 Jun 2023 784

Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, închis în minivacanța de 1 iunie și Rusalii

01 Jun 2023 682

Nicușor Constantinescu, internat în Spitalul Județean Constanța

31 May 2023 1337

Atenție părinți! Linia de gardă Pediatrie din cadrul punctului de lucru extern UPU SMURD Năvodari, suspendată pe timpul nopții

30 May 2023 644

1 milion de euro pentru digitalizarea Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)

30 May 2023 646

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu Enel Energie SA. Detalii din contract (DOCUMENTE)

22 May 2023 695

Spor pentru condiții deosebit de periculoase Angajații de la Terapie Intensivă din Tulcea, demers important în instanță! Cazul a ajuns la Constanța

20 May 2023 739

ZIUA LIVE. Mihai Lupu, președinte CJC „Lucrările la Spitalul de Pediatrie "Mama și Copilul" vor începe până la sfîrșitul acestui an” (VIDEO)

18 May 2023 1117

Bilanț Covid pentru Constanța. Câți copii sunt internați. Date oficiale de la Ministerul Sănătății (DOCUMENT)

15 May 2023 851

Fost manager al Spitalului Județean Constanța, chemat în judecată pentru circa nouă milioane de lei! Ce au decis judecătorii

12 May 2023 4599

Mai multe licitații organizate de Spitalul Județean Constanța. Vezi firmele câștigătoare (DOCUMENTE)

04 May 2023 698

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat contracte cu două firme din București și Brăila (DOCUMENTE)

02 May 2023 636

Negociere fără publicare Spitalul Județean Constanța cumpără gulere cervicale de la o firmă din București (DOCUMENT)

29 Apr 2023 694

Trei vieți, salvate! La Spitalul Județean Constanța s-a realizat prima prelevare de organe din acest an (FOTO)

22 Apr 2023 1040

Spitalul Județean Constanța a organizat două licitații. Despre obiectul lor și firmele câștigătoare (DOCUMENTE)

18 Apr 2023 1044