Spitalul Județean de Urgență Tulcea achiziționează echipamente de protecție (DOCUMENT)

  • Materialele sunt pentru asigurarea protecției personalului de specialitate împotriva pătrunderilor agenților biologici înalt patogeni și substanțe chimice, decontaminante.


Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit contractul „Echipamente de protecție - în vederea asigurării protecției personalului de specialitate împotriva pătrunderilor agenților biologici înalt patogeni și substanțe chimice, decontaminante“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.

Contractul este împărțit în loturi, iar ofertanți câștigători sunt SC Creative & Innovative Management SRL și SC Deluxe Medicrafts SRL. Valoarea totală a achiziției este de 5.560.000 lei (fără TVA), data acordurilor cadru fiind 12 septembrie a.c.

Loturile au următoarele valori: lot 1 (combinezon protecție) - 3.120.000 lei (SC Creative & Innovative Management SRL); lot 2 (halat vizitator) - 1.316.000 lei (SC Creative & Innovative Management SRL); lot 3 (halat chirurgical) - 1.100.000 lei (SC Creative & Innovative Management SRL); lot 5 (bonete / capeline) - 24.000 lei (SC Deluxe Medicrafts SRL / SC Creative & Innovative Management SRL).
Potrivit e-licitatie.ro, lotul 4 (botoși) a fost anulat, pe 5 august 2022, întrucât au fost depuse numai oferte inacceptabile și /sau neconforme. În conformitate cu articolul 212 alin 1 lit a, comisia de evaluare a decis anularea lotului întrucat nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.
 

Despre SC Creative & Innovative Management SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 30 septembrie, societatea Creative & Innovative Management SRL a fost înființată în anul 2016, are adresa în municipiul Ploiești, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.

Conform Confidas.ro, în 2021 Creative & Innovative Management SRL a avut o cifră de afaceri de 4.807.622 lei, un profit net de 3.501.347 lei și un angajat. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 2.561.548 lei, un profit net de 2.266.843 lei și un angajat.

Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Gheorghe - Liviu Bicuți (cu 70%) și Marius Niculae (cu 30%). Gheorghe - Liviu Bicuți îndeplinește și calitatea de administrator și mai apare în Trinity Pharma SRL București (în funcțiune) - asociat (50%), administrator, Depozitul Verde SRL Dolj (radiată) - asociat (27%), Inovative Training Studio SRL Prahova (în funcțiune) - asociat unic, administrator, Esvida Pharma SRL București (în funcțiune) - asociat (50,05%), Bicsim Company SRL Dolj (radiată) - asociat (50%), administrator și Bicuți Gheorghe - Liviu Persoană Fizică Autorizată (radiată).


Marius Niculae e născut în Constanța și mai apare în Nutra Pharma Consulting SRL București (în funcțiune) - asociat unic, administrator și în Esvida Pharma SRL București (în funcțiune) - asociat (49,95%), administrator.


Confidas informează și că firma Creative & Innovative Management SRL a mai încheiat un contract de achiziții publice, în valoare totală de 14.372 lei, cu Institutul Oncologic Prof. dr. Alexandru Trestioreanu, pentru materiale sanitare.
 

Despre SC Deluxe Medicrafts SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 30 septembrie, societatea SC Deluxe Medicrafts SRL a fost înființată în anul 2005, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata nespecializat“.


Conform Confidas.ro, în 2021 SC Deluxe Medicrafts SRL a avut o cifră de afaceri de 54.397.715 lei, un profit net de 16.652.387 lei și 74 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 22.794.053 lei, un profit net de 4.165.876 lei și 84 de angajați.

Potrivit sursei citate, asociați în firmă, cu câte 50%, sunt Mădălina Babalîc și Bogdan Babalîc, acesta din urmă având și calitatea de administrator. Mădălina Babalîc mai apare în Deluxe Media SL (radiată) - asociat (30%), Cardinale Print SRL (radiată) - asociat (30%) și Zenovo Medical SRL (în funcțiune) - asociat (30%). În aceleași trei firme, Bogdan Babalîc apare ca asociat (cu 70%) și administrator.

Confidas informează și că firma Creative & Innovative Management SRL a încheiat 480 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 132.958.394,60 lei, printre autoritățile contractante numărându-se Consiliul Județean Dolj, Direcția de Sănătate Publică Gorj, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj, Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. I. M. Georgescu, Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș sau Spital General CF Sibiu.



Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Spitalul Județean de Urgență Tulcea, acord-cadru de aproape 295.000 de euro cu o firmă din București, pentru reactivi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.