Spitalul Orășenesc Cernavodă, va fi dotat cu un mamograf digital (document)


Firma Dyomedica CND SRL din Prahova va furniza Spitalului Orășenesc Cernavodă un mamograf digital, în valoare de 746.000  lei. Potrivit licitatiapublica.ro, furnizorul se obligă ca produsele să respecte cel puțin calitatea prevăzută în propunerea tehnică, să asigure livrarea, punerea în funcțiune și instruirea personalului indicat de către promitentul-achizitor, în vederea utilizării utilajelor, să despăgubească promitentul-achizitor împotriva oricăror daune-interese, costuri, taxe și cheltuieli de orice natură aferente, cu excepția situației în care o astfel de încălcare rezultă din respectarea caietului de sarcini întocmit de către promitentul-achizitor, să nu transfere total sau parțial obligațiile asumate prin prezentul acord-cadru. De asemenea, va asigura garanție pentru produsele livrate de cel puțin un an.

Marius Sponoche, directorul unității sanitare, a declarat că a fost semnat un acord-cadru, iar mamorgaful digital va fi achiziționat când va fi obținută finanțarea. 

Dyomedica CND SRL, în datele Regitrului Comerțului


Înființată în anul 2007, Dyomedica CND SRL  are sediul social în municipiul Ploiești. Capitalul social subscris de 30.200 lei, integral vărsat, este compus din 3.020 părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Roman Ion este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de activități de testări și analize tehnice.  În anul fiscal 2016, societatea cu 30 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 7.588.270 lei și un profit de 3.007.414 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma a avut 35 de salariați, un profit de 2.277.588 lei și o cifră de afaceri de 6.935.973 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 44 de angajați, un profit de 9.424.071 lei și o cifră de afaceri de 29.933.493 lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce dețin funcție de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: manager - Marius Sponoche, director financiar-contabil - Ciprian-Viorel Copilu, achiziții publice - prestator servicii SC Adast Global Consulting SRL.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nuclearelectrica SA și Dyomedica CND SRL, părți într-un dosar de pe rolul Tribunalului Constanța

15 Mar 2024 607

Spitalul Orășenesc Cernavodă face o achiziție de aproximativ 800.000 de lei. Firma câștigătoare este din Ploiești (DOCUMENT)

25 Aug 2023 1270