SRL specializat în întreținere sisteme de irigații și bazine ornamentale. Cine se ocupă de amenajarea ghișeului SPIT de la Serviciul Permise Auto?

  • CJC a atribuit un contract pentru proiectare și asistență tehnică execuție de lucrări pentru construire imobil parter cu funcţiunea de birouri în incinta Pavilionului Expozițional
  • Acolo urmează să funcționeze ghișeul SPIT
  • Ofertant câștigător este River Transnav SRL din Constanța

Încă de la sfârșitul anului trecut, CJC a decis să înființeze un ghişeu al Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa în incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa, de la Pavilionul Expozițional.
Măsura vine în sprijinul contribuabililor care se adresează Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa.
Între timp, CJC a pregătit documentația, a obținut certificatul de urbanism și autorizațiile necesare pentru amenajarea acestuia iar recent a atribuit un contract pentru proiectare și asistență tehnică execuție de lucrări pentru construire imobil parter cu funcţiunea de birouri. Valoarea estimată a contractului este de 181.000 lei.
Ofertant câștigător este River Transnav SRL, cu sediul social în municipiul Constanța. Societatea a mai câștigat contracte în urma unor licitații organizate de primăriile Constanța sau Peștera.
În fapt, SRL-ul a proiectat modernizarea rețelei de apă din satul Peștera, județul Constanța, derulează de mai mulți ani lucrări de reparații, punere în funcțiune și întreținere a sistemului de irigat existent în Constanța iar la un moment dat s-a ocupat și de punerea în funcţiune, întreţinere, supraveghere şi demontare fântâni arteziene şi bazine ornamentale din municipiu.

Despre River Transnav SRL


River Transnav SRL este o societate comercială constănțeană înființată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei.
Asociat unic și administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societății este transportul de marfă pe căi navigabile interioare. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 1.283.207 lei, profit de 290.199 lei și un număr mediu de 6 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

River Transnav, contract pentru întreținerea sistemului de irigații din municipiul Constanța (document)

19 May 2022 2578

River Transnav SRL a câștigat contractul pentru reparații la terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

11 Dec 2021 2731

Sistemul de irigații din Constanța reabilitat și pus în funcțiune de societatea River Transnav

12 Jul 2021 3027

Un nou contract semnat cu Primăria Constanţa de societatea River Transnav (documente)

26 Sep 2020 3395

River Transnav va proiecta modernizarea rețelei de apă din satul Peștera, județul Constanța

13 May 2020 2435

River Transnav, un nou contract pentru întreținerea sistemului de irigații din municipiul Constanța (document)

10 Apr 2020 2481

Contract semnat între Primăria Comunei Peștera și societatea River Transnav. În ce constă (document)

04 Dec 2019 1932

După fântâni şi bazine ornamentale, River Transnav întreţine şi sistemul de irigat din municipiul Constanţa (documente)

16 Jul 2019 2049

Un nou contract semnat cu Primăria Constanţa de societatea River Transnav

08 Jun 2019 3390

Un nou contract de la Primăria Constanţa pentru River Transnav SRL. Cât costă reabilitarea sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri? (document)

03 Aug 2018 2232

Ca şi anul trecut, contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa a revenit firmei River Transnav (document)

02 Aug 2018 2399

Contractul a fost semnat luna trecută River Transnav din Constanţa întreţine fântânile arteziene şi bazinele ornamentale (document)

10 Jun 2017 3858

Mai multe societăţi vor să modernizeze Poarta 1 a Portului Constanţa. Unele dintre ele, cu lipici la banii publici (document)

20 Apr 2017 6201

River Transnav din Constanţa se va ocupa de întreţinerea fântânilor arteziene

08 Apr 2017 3470