SRL-ul afaceristului Florin Ghiță elaborează documentațiile pentru reabilitarea și dotarea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Reabilitarea și dotarea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța"
  • Contractul are o valoare de 677.353 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractului este SRL-ul Studio Art Construct
  • Societatea a mai câștigat și contractul care viza elaborarea documentației de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri dar și documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman din Constanța
  • Studio Art Construct a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 4.791.310 lei, un profit de 464.407 lei, are un număr mediu de 10 salariaţi
  • Compania a avut anul trecut și datorii de 6.373.057 lei
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Reabilitarea și dotarea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța" în valoare de 677.353 lei fără TVA.

Câștigătorul contractului  care are o durată de 36 de luni este SRL-ul controlat de omul de afaceri, Cătălin-Florin Ghiță, vezi secțiunea „documente".

Firma acestuia a mai câștigat și contractul care viza elaborarea documentației de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri dar și documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman din Constanța.
 
Despre Studio Art Construct
 
Societatea cu sediul în București, a fost înfiinţată în 2007.
 
Asociat unic şi administrator al societăţii este Cătălin-Florin Ghiţă. Obiectul principal al firmei sunt activităţile de arhitectură.
 
Studio Art Construct a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 4.791.310 lei, un profit de 464.407 lei, are un număr mediu de 10 salariaţi.

 
Compania a avut anul trecut și datorii de 6.373.057 lei.
 

 
Potrivit www.confidas.ro, asociatul unic mai este asociat/administrator în Limelight Communication SRL cu sediul în Ilfov unde deține 90% din capital , alături de Militaru George,care se ocupă cu activități de publicitate, alături de care a fondat și Studio Art Construct în 2007.
 
Societatea SAC Premium Roads SRL, înființată anul trecut, cu pierderi de 229.749 lei , 7 salariați, are sediul în București, punct de lucru temporar în Râșnov, zona Tabără, care expiră în 2026, se ocupă cu lucrări de construcții, are asociat majoritar 90% firma care se va ocupa de documentația bibliotecii I.N. Roman, și 10% societatea Premium House SRL.
 
Aceasta din urmă este înființată în 2008 în Râșnov, se ocupă cu alte lucrări speciale de construcții , chiar dacă nu are înregistrată nicio cifră de afceri anul trecut, și are ca asociat unic și administrator pe Tivadar Adrian.
 
 
Contracte pe bani publici și în Teleorman
 
 
Astfel, Cătălin-Florin Ghiţă, care se va ocupa de elaborarea documentației pentru reabilitarea bibliotecii, este asociat în societatea SAC Premium Roads SRL cu Tivadar Adrian, care la rîndul lui este administrator la societatea din Măcin, Tulcea, Dumagregat SRL și la Premium Carex SRL.
Societatea Dumagregat SRL din Măcin, are ca activitate extracția piatră ornamental și a pietrei de construcții , are punct de lucru printr-un contract de asociere în participațiune la Turcoaia, extravilan, parcela 57 , valabil din 10 ianuarie 2008, și expiră în 2033.
 
Momentan cariera se pare că nu funcționează, APM Tulcea avînd pe site o procedură de revizuire evaluare impact asupra mediului, solicitată prin avizul nr. 2411 de către societatea de mai sus , pentru deschidere carieră de piatră.
 
Asociați la Dumagregat SRL sunt din nou, două societăți, respectiv Premium Carex cu 69% și Fast Line Capital SRL cu 31%, și administrator Tivadar Adrian.
 
Societatea Premium Carex SRL , este înființată în 2020, cu sediul în București, cu puncte de lucru în Tecuci și Roșiori de Vede, valabil până în 2041.
 
Chiar dacă este o firmă nou înființată , a incheiat zece contracte cu administrația Roșiori de Vede, fie direct, fie prin firma Urbis Servconstruct , cu asociat majoritar consiliul local, în valoare de 1.957.639 lei.
 
Asociații firmei,în procente egale , sunt societățile Carex Group SRL și Premium House SRL, iar administrator este Tivadar Adrian.
 
Achiziții publice Studio Art Construct SRL
 
Revenind la firma care se va ocupa de elaborarea documentației pentru reabilitarea bibliotecii, este înregistrată în sistemul de achiziții publice cu 38 de contracte în valoare totală de 4.031.712,66 lei.
 
O parte dintre acestea au fost atribuite de Academia Română, Asociația Municipală pentru Consolidarea clădirilor cu risc seismic dar și cu Primăria Craiova.
 
Studio Art Construct SRL a mai câștigat în 2019 de la Primăria Constanța contractul pentru elaborarea documentaţiei tehnico-economică aferentă proiectului „Incubator de afaceri Constanţa” ( PT - altele - PAC, DTOE, DDE şi asistenţă tehnică din partea proiectantului), în valoare de 165.400 lei fără TVA.

Imobilul a construit în anii 1920

Construcția teatrului constănțean datează din anii 1920 și a fost inițial sala de festivități a Liceului „Mircea cel Bătrân”.

În 1951 a fost transformată în teatru și a devenit cea mai mare scenă a Dobrogei de la acel moment.

De atunci, în cei peste 70 de ani de existență, această clădire a găzduit mii de spectacole de teatru, operă, operetă și balet.

Aici și-au desfășurat activitatea de-a lungul timpului, Teatrul pentru copii, Teatrul Dramatic, Opera constănțeană, Orchestra simfonică iar din 2004, funcționează Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Citește și:


Firma care s-a ocupat de documentația de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri va realiza documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 303

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 453

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 341

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 538

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 662

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 660

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 736

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 593

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 540

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 611

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 499

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 932

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 590

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 659

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 686