Stan Leader Construct, contract de reparații cu spitalul CF Constanța

  • Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța a atribuit un contract de servicii de reparații.
  • Societatea care se va ocupa de reparații în cadrul spitalului este Stan Leader Construct.
 
Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța a atribuit un contract, prin cumpărări directe, pentru servicii de reparații în cadrul spitalului CF. Reparațiile vor consta în lucrări de demontare și de înlocuire a conductelor.
 
Valoarea estimativă a contractului este de 81.946,43 lei.
 

Despre societatea câștigătoare

 
Societatea Stan Leader Construct SRL a fost înființată în anul 2019, în satul Viișoara, comuna Cobadin, județul Constanța.
 
Societatea are un capital social de 200 lei. Pe anul 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 0 lei și o pierdere de 10.028 lei.
 
Domeniul principal de activitate este lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Școala Gimnazială din satul Culmea, reabilitată de Leader Construct SRL. Primăria Ovidiu va achita peste 3 milioane de lei (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 533

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

29 Mar 2024 603

Cumpărări directe Constanța Stan Leader Construct SRL repară, cu peste 85.000 de euro, un trotuar și un drum în Ovidiu (DOCUMENT)

26 Feb 2024 708

IPJ Constanța renovează Arestul și Serviciul pentru Imigrari și schimbă gardul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate! Firmele câștigătoare

06 Jun 2023 1775