Stațiile salvamarilor cumpărate de la Axel Telecom & Technologies. Firma fondată de fratele directorului de la Delfinariu, contract cu Primăria Constanța

  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări cu Axel Telecom & Technologies SRL de  servicii privind serviciul de interconectare stații radio pentru dotarea posturilor de salvamar și prim ajutor pe plajele din municipiu
  • Contractul are o valoare de 62.840 lei și o durată de 12 luni
  • Fondatorul firmei câștigătoare este Alexandru Ovidiu Bâlbă, fratele directorului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări cu Axel Telecom & Technologies SRL de  servicii privind serviciul de interconectare stații radio pentru dotarea posturilor de salvamar și prim ajutor pe plajele din municipiu. 
Alexandru Ovidiu Bîlbă şi Narcis Lucian Nedelcu au fost până recent asociaţi în Axel Telecom & Technologies SRL. 
Ulterior, Alexandru Ovidiu Bâlbă, fratele directorului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (n.r. Adrian Bîlbă) a cedat cu titlu oneros părţile sociale pe care le deţine, în număr de 12, în valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 120 de lei, aport în numerar, cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. 
Ca urmare a acestei cesiuni, calitatea de asociat a SC Axel Telecom & Technologies SRL a lui Alexandru Ovidiu Bâlbă a încetat.
De asemenea, a fost revocat din funcţia de administrator al societăţii Alexandru Ovidiu Bâlbă şi numit, în locul lui, în funcţia de administrator al societăţii, pe o perioadă nelimitată, Narcis Lucian Nedelcu. Societatea are sediul social în Constanța, a fost înființată în urmă cu trei ani și are ca domeniu principal de activitate grupa CAEN 612 – „Activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu”
Revenind la contract acesta are o valoare de 62.840 lei și o durată de 12 luni, vezi secțiunea “documente”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.   În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 86

Cumpărări directe Constanța Seaside Playgrounds SRL va amenaja un loc de joacă în Parcul Terapeutic Techirghiol. Contract de peste 700.000 lei (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 314

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 387

Cumpărări directe Constanța Eco Fire Sistems SRL, contract cu DSP Constanța pentru eliminarea deșeurilor spitalicești (DOCUMENT)

28 Mar 2024 440

Ce firmă va furniza pliante pentru promovare de activități culturale pentru CJ Constanța (DOCUMENT)

28 Mar 2024 363

Furnizare de combustibil și servicii de spălare auto pe bază de carduri cumpărate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 357

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 331

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 351

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 348

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 584

Cumpărări directe Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân, contract cu Garden Antoniewicz SRL, fondată de fosta șefă a Trezoreriei Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 479

Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 520

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 364

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 506

Constanța Ce firmă se va ocupa de serviciul de mentenanță a aplicației informatice pentru Biroul Registrul Agricol din cadrul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 573