Staţiunea Saturn, adusă la viaţă printr-un proiect al Primăriei Mangalia. Iată ce firmă se va ocupa de lucrări! (document)

Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru execuţia proiectului „Dezvoltarea Turistică în Staţiunea Saturn”. Atribuirea a avut loc la data de 16 iulie 2019. Investiţia propusă vizează dezvoltarea turistică a staţiunii Saturn, şi anume reabilitarea căilor de acces către obiectivele turistice ale staţiunii. Străzile ce fac obiectul proiectului sunt situate în staţiunea Saturn, fiind încadrate ca străzi de categoria III-a - colectoare ce preiau fluxurile de trafic din zonele funcţionale şi le dirijează spre străzile de legătura sau magistrale.
 
Străzile au următoarele lungimi: strada Lavrion, lungime - 550,00 m, strada Greenport, lungime - 977,00 m, strada Henny Ignatie, lungime - 425,00 m, strada Corneliu Coposu, lungime - 666,00 m. Reabilitarea străzilor respective va duce la dezvoltarea zonei din punct de vedere economic şi social şi va avea şi un efect benefic asupra factorilor de mediu, în sensul că emisiile de praf şi a noxelor produse de autovehicule se reduc considerabil. Dezvoltarea infrastructurii de turism balnear, amenajarea obiectivelor turistice naturale de utilitate publică, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe de utilitate publică, dezvoltarea de infrastructuri publice la scară mică pentru valorificarea atracţiilor turistice, crearea şi extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilităţilor aferente activităţi de marketing şi promovare turistică ale obiectivului finanţat.
 
Valoarea totală a proiectului este de 14.914.337,52 de lei, iar firma care va efectua lucrarea este Europlus Construct. Societatea a luat fiinţă în anul 2018, cu sediul social în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Capitalul social este de 100 de lei, cu un număr de 21 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă este Maria Vladan, care are şi rol de administrator în societate. Activitatea principală a societăţii constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
În anul 2018, firma a raportat un număr de 0 salariaţi, un profit de 43.248 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 1.253.087 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

geo

21 Oct, 2019 13:42

Proiectul cred ca va avea de suferit din mai multe motive, si anume: — Nu se discuta nimic de crearea unor noi locuri de parcare, dea lungul celor 4 strazi trebuia sa se renunte la un trotuar (circulatia pietonala fiind redusa), astfel incat o banda sa se poata folosi pt PARCARE. — Inainte de asfaltare nu cred sa schimbe cineva (RAJA ??) acele conducte de alimentare cu apa, care au o vechime de 55–60 de ani. Ce credeti ca se v‑a intampla dupa asfaltare ? Ati ghicit. Se revine la forma initiala, gropi, sparturi..etc — In intersectia de la Kaufland nu cred ca s‑a gandit nimeni (in cei 3 ani de proiectare) sa lateasca soseau cu acel metru care lipseste pt a se putea circiula pe dou benzi. Cei care ies din Saturn in Constantei sa se poata deplasa independent, fiecare pe banda lui , spre oras sau spre Constanta. In acea zona, vara, si nu numai, se produc ambuteiaje. — In loc de panouri electronice mai bine s‑ar monta indicatoare stradale, spre locatiile (hoteluri, vile..) din Saturn Restul aleelor, stradutelor, cine le asfalteaza ? Cei care au sapat santuri pt alimentarea cu gaze si curent ?? Cine ?? Si apropo, Primaria sa fie mai drastica in ceea ce priveste curatenia si ordinea din curtile proprietarilor din Saturn — A se vedea dezmatul, mizeria si infectia din curtea hotelului „ Sofia Residence„ — o mare bataie de joc la adresa statiunii. Si o alta mare prb., ar fi, ca, ca de obicei nu se profita de timpul favorabil pt accelerarea lucrarii (se poate lucra si sambata, si duminica). Crede cineva ca aceasta lucrare se poate finaliza in timp util cu 1–2 utilaje ??? Cred ca firma castigatoare nu prea are de la cine INCHIRIA. Treceti fratilor si vedeti, ca astazi, 21/10/2019, 13.00 se lucreaza cu o singura vola care sparge trotuarul si un camion care, cara moluzul, ATAT

Articole asemanatoare

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 420

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 368

Afaceri Constanța AGOA societății Romanța Estival 2002, convocată în ședință. Ce se va discuta

27 Mar 2024 430

Constanța Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare

27 Mar 2024 529

Firme Constanța Acționarii Hotel Club Estival 2002 SA, convocați în ședință. Iată ce se va discuta

27 Mar 2024 342

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 786

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 474

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 784

Eco Gold Invest SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amplasarea Unei Instalații De Sortare Deșeuri

26 Mar 2024 272

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1050

Știri Constanța Ce a descoperit Poliția pe strada Tudor Vladimirescu din Medgidia?

24 Mar 2024 637

Fotoreportaj În armonie cu natura. Spectacolul lebedelor în Portul Turistic Mangalia (FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 395

Firme Constanța Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia. Se stabilește indemnizaţia brută fixă lunară a administratorilor provizorii

23 Mar 2024 578

Procesul dintre UAT Mangalia și Serviciului Comisariatului Județului Constanța, amânat. Dosarul, pe rolul Tribunalului

23 Mar 2024 445

Cine sunt candidații AUR la alegerile locale din județul Constanța. Lista oficială (DOCUMENT)

23 Mar 2024 2412