Stone Construct Medgidia, un nou contract cu CFR (document)

SC Stone Construct SRL din Medgidia a pus mâna pe un contract de peste 57.000 de lei cu SNTFC CFR Călători SA. 

CFR Călători SA a atribuit pe data de 20 noiembrie un contract de ”Întreţinere, verificare şi reparare curentă linii CF şi aparate de cale din subunităţile SNTFC CFR Călători SA”, împărţit in 4 loturi. Detalii despre acestea se pot regăsi în secţiunea Documente.

Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Lucrările au fost atribuite prin licitaţie deschisă, iar valoarea totală finală se ridică la 226.875 lei.
 
Unul dintre loturi, în valoare de 57.302 lei a fost atribuit către SC Stone Construct SRL Medgidia.
 
Firma nu este un client nou al CFR, obţinând contracte asemănătoare şi în anii precedenţi. SC Stone Construct SRL a fost înregistrată în anul 2001 şi îl are ca unic asociat şi administrator pe Vasile Ivanof. Anul acesta firma şi-a extins obiectul de activitate la lucrări de construcţii a clădirilor nerezidenţiale şi rezidenţiale. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 1,47 milioane de lei, un profit net de 116.000 de lei şi 13 salariaţi.
 
Vasile Ivanof, care a fost şi consilier local din partea PPDD la Medgidia, este unul dintre membrii-fondatori ai SC Euro Construct, firmă condusă de Vlad Tudor, unul dintre foştii şefi ai CFR Călători Constanţa. În 2012, Ivanof şi-a cedat părţile sociale la Euro Construct către Vlad Tudor.




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stone Construct Medgidia, un nou contract cu CFR. Firma se va ocupa de reparații în Stațiile Slobozia Veche, Andrășești, Căzănești și Sărățuica

26 Oct 2022 1278

Stone Construct SRL, din Medgidia, contract câștigat la CFR, pentru semnalizare feroviară (DOCUMENT)

06 Oct 2022 1183

Stone Construct SRL şi-a adjudecat încă un contract de la CFR - Sucursala Regională CF Constanţa (document)

12 Oct 2021 2719

O firmă din Medgidia se va ocupa de reabilitarea clădirilor ce aparțin de CFR Constanța. Ce valoare are contractul (document)

11 May 2018 3291

CFR îşi schimbă faţa, dar colaboratorii ba Compania Naţională de Căi Ferate, contract de sute de mii de lei cu o firmă din Medgidia (document)

22 Nov 2014 2683