Studiu pentru amenajare piață urbană, parcare supraetajată și centru comercial de tip strip mall în zona Gării din Constanța

  • SC Confort Urban SRL a atribuit societății IM Design din Ilfov un contract pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate în vederea amenajării unei piețe urbane
  • Piața urbană cu parcare acoperită va fi amenajată în zona Gării din Constanța
  • Parcarea va fi destinată pentru autobuze și autocare cu stații de încărcare și peron călători iar proiectul va cuprinde și amenajarea unei zone de promenadă pietonală, reamenajarea pasajului pietonal precum și amenajare peisagistică parțială a parcului de la Gară
  • Proiectul mai include și construirea unei parcări supraetajată și construire centru comercial de tip strip mall



SC Confort Urban SRL a atribuit societății IM Design din Ilfov un contract pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate în vederea amenajării unei piețe urbane (n.r. parcare acoperită) în zona Gării din Constanța.

Parcarea acoperită va fi destinată pentru autobuze și autocare cu stații de încărcare și peron călători, amenajare parcare autoturisme, amenajare zona acces, amenajare zone de promenadă pietonală, reamenajare zonă pasaj pietonal subteran, amenajare peisagistică parțială Parc Gară, construire parcare supraetajată și construire centru comercial de tip strip mall.

Valoarea studiului de prefezabilitate este de aproximativ 100.000 lei fără TVA.

Compania IM Design SRL aparține Irinei Mariei Mihai și a încheiat 8 contracte de achiziții publice în valoare totală de 162.044,00 lei.
Trei dintre contracte au fost derulate în 2020 cu primăria Mangalia.

Potrivit www.confidas.ro, anul trecut, societatea înființată în 2016, având ca obiect de activitate - activități de arhitectură - a raportat o cifră de afaceri de 471.504 lei, datorii de 85.805 lei și un profit net de 156.118 lei.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Constănțeanul supărat. Un loc de parcare pentru care se plătește impozit a devenit inutilizabil din cauza Doreilor de la Confort Urban

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

TDL SOFT Solutions SRL încheie un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENTE)

11 Feb 2023 1298