Thallassa Cons asigură dirigenția de șantier pentru bulevardele 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța

  • Primăria Constanța a finalizat licitația pentru achiziţia serviciilor de supervizare lucrări prin diriginţi de şantier pentru obiectivul de investiţii îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanta, între Gara CFR și stațiunea Mamaia
  • Serviciul solicitat constă în activitatea de supervizare lucrări prin diriginţi de şantier pentru urmărirea și verificarea execuţiei corecte a lucrărilor
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA): este de 110.000 lei
  • Firma câștigătoare este SC Thallassa Cons SRL din Constanța


Primăria Constanța a finalizat licitația pentru achiziţia serviciilor de supervizare lucrări prin diriginţi de şantier pentru obiectivul de investiţii „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanta, între Gara CFR și stațiunea Mamaia″.

Serviciul solicitat constă în activitatea de supervizare lucrări prin diriginţi de şantier pentru urmărirea și verificarea execuţiei corecte a lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanta, între Gara CFR și stațiunea Mamaia″ , în conformitate cu prevederile contractului încheiat între Municipiul Constanta şi executantul lucrărilor, proiectul tehnic, detaliile de execuție și caietele de sarcini, cu autorizația de construire, oferta adjudecată și cu reglementările legale în vigoare.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA): este de 110.000 lei.

Firma câștigătoare este SC Thallassa Cons SRL din Constanța.


Despre SC Thallassa Cons SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 1 noiembrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea are capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cătălin Dan Stănculescu, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate activităţi de arhitectură.
Străzile ce constituie obiectul prezentei documentații se află în administrația U.A.T. Constanța , în intravilanul municipiului. Zona de intervenție a proiectului este alcătuită din: I. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu (între Strada Ion Luca Caragiale și intersecția cu Bulevardul Mamaia) Bulevardul Alexandru Lăpușneanu reprezintă, de asemenea, una dintre arterele rutiere cele mai importante ale municipiului, făcând parte din axa care străbate orașul pe direcția Nord-Centru-Sud. În partea de nord, axa se continuă cu DN86, asigurând legătura cu stațiunea Mamaia, iar în partea de sud, cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei, asigurând legătura cu stațiunile de pe litoral, prin DN39, respectiv cu localitatea Cumpăna, prin DN39E, spre Sud-Vest. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu are o lungime de 4,140 km, cu un prospect variabil între 27,70 – 36,50 m și se va referi atât la trotuare cât și la carosabil. II. Bulevardul 1 Decembrie 1918 (între Strada Ion Luca Caragiale și Strada Prelungirea Traian). Bulevardul 1 Decembrie 1918 reprezintă una dintre arterele rutiere cele mai importante din Municipiul Constanța, făcând parte din axa care străbate orașul pe direcția Nord-Centru. În partea de sud, axa se continuă prin Bulevardul 1 Mai, iar în partea de nord, prin Bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Bulevardul 1 Decembrie 1918 are o lungime de 1,447 km, cu un prospect variabil între 29,7 – 35,50 m și se va referi atât la trotuare cât și la carosabil.

Vă reamintim, în luna februarie 2020 a avut loc semnarea contractului de finanțare a proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“. Contractul a fost semnat de primarul municipiului Constanța, de la acea vreme, Decebal Făgădău și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională SUD-EST, Luminița Mihailov.
Este vorba de o finanțare nerambursabilă de peste 91 de milioane lei, din care contribuția municipalității este de aproximativ 1,8 milioane lei și care presupune modernizarea completă a tronsonului bd. 1 Decembrie, din fața Gării până la Casa de Cultură – bd. Alexandru Lăpușneanu (vizează și o parte din bd. Aurel Vlaicu), până la intrarea în stațiunea Mamaia.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Citește și:


Primăria Constanța cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru proiectul de modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu

Detalii din proiect Astăzi are loc semnarea proiectului de reabilitare și modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (documente)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 414

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 473

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 352

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 538

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 664

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 661

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 745

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 593

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 542

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 612

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 501

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 936

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 592

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 666

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 690