Top Diagnostics SRL aprovizionează Spitalul Județean cu reactivi pentru laborator (document)Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cumpără reactivi pentru determinări hematologie, urini și markeri cardiaci.

Contractul în valoare de 208.800 de lei a fost atribuit prin procedură de negociere fără anunț de participare firmei Top Diagnostics SRL, cu sediul în București. Criteriul de atribuire a fost prețul cel ma scăzut.
 
Conform specificațiilor citate de e-licitatie.ro, atribuirea contractului s-a făcut prin negociere fără anunț de participare justificată de o situație de urgență extremă survenită în urma unor evenimente ce nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă.
 
Nu este primul contract pe care SCJU Constanța îl încheie cu firma din București pentru același tip de produse. Top Diagnostics SRL a mai adjudecat și anul trecut un contract atribuit prin procedură de achiziție publică și a furnizat Spitalului de la Constanța consumabile de hemodializă aferente aparatelor de dializă din dotarea centrului de hemodializă.
 
Ce spune Registrul Comerțului despre Top Diagnostics SRL
 
Top Diagnostics SRL a fost înființată în 1998 și are sediul în București, Sector 1. Are un capital social de 50.000 de lei, integral vărsat, porționat în 5.000 de părți sociale în valoare de 10 lei fiecare.
 
Societatea are ca obiect de activitate principală comerțul cu consumabile și reactivi pentru laborator și aparatură medicală cu consumabile și reactivi pentru laborator și aparatură medicală.
 
Potrivit Registrului Comerțului, firma are doi asociați.
 
Felicia Pascu, născută în 1963, în București. Aceasta deține 5% din capitalul Top Diagnostics SRL.  Ea mai figurează în baza de date a Registrului Comerțului ca asociat și în firma Personal Genetics SRL.
 
Ariadna-Ruxandra Lowendal-Dănilă, născută în 1964, în București, cu 95% din cota de participare în firmă, ea deținând și calitatea de administrator al firmei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, așa cum a fost publicat pe e-licitatie.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elys Interdecor SRL a primit acordul de la APM Constanța pentru investiția de pe strada Amsterdam

04 Oct 2022 301

O firmă controlată de o altă societate elvețiană a semnat un contract cu Spitalul Județean din Constanța (DOCUMENT)

29 Sep 2022 644

Acord-cadru semnat între SCJU Constanța și firma Novomed International. Ce va furniza (DOCUMENT)

12 Sep 2022 598

Un militar american de la baza Mihail Kogălniceanu, internat la SCJU Constanța. Primele informații!

06 Sep 2022 2057

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Târgu Jiu pentru servicii de tipografie (DOCUMENTE)

30 Aug 2022 622

Informații de ultim moment despre starea cadrului medical Medic de gardă de la Spitalul Municipal Fetești, bătut de un pacient. Cadrul medical, internat la SCJU Constanța (VIDEO)

25 Aug 2022 3799

Francezii de la Lagardère Travel care operează brandurile Inmedio, So! Coffee, Relay sau 1 Minute deschid magazin în incinta Spitalului Județean Constanța

24 Aug 2022 1069

CJC cumpără servicii de proiectare pentru clădirea Secția de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța

20 Aug 2022 836

Cinci medici pediatri au început activitatea la punctul UPU-SMURD din cadrul Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari

01 Jul 2022 649

15 containere vor fi livrate Spitalului Județean de Urgență Constanța. La ce vor fi folosite (DOCUMENT)

24 Jun 2022 902

O firmă controlată de greci va furniza bunuri Spitalului Judeţean Constanţa (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 643

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu Enel. Detalii din contract (DOCUMENT)

22 Jun 2022 587

Spitalul Județean Constanța a organizat o licitație. Cine și-a adjudecat contractele (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 589

Spitalul Județean Constanța a atribuit un contract pentru furnizarea de energie electrică (DOCUMENT)

21 Jun 2022 692

Post vacant la Spitalul Județean Constanța. Sunt necesare studii superioare

21 Jun 2022 832