Tunic Prod SRL şi Transmedic Impex SRL au semnat cu Spitalul Judeţean Constanţa. Ce vor livra unităţii sanitare (document)

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ a semnat cu două societăţi care şi-au adjudecat contractul „Furnizarea şi instalarea următoarelor echipamente medicale: echipament fix de radiologie cu sistem de digitalizare, patru aparate hemodializă şi microscop binocular cu cameră“.
 
Astfel, potrivit anunţului de atribuire, contractul nr. 5.803, având ca obiect furnizarea şi instalarea de echipamente medicale, în valoare de 38.650 de lei fără TVA, a revenit societăţii Tunic Prod SRL. Contractul nr. 5.802, pentru furnizarea şi instalarea de echipamente medicale, în valoare de 176.000 de lei fără TVA, a fost atribuit societăţii Transmedic Impex SRL.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele responsabile cu desfăşurarea procedurii de atribuire au fost: ş.l. dr. Grasa Cătălin - manager, ec. Munteanu Natalia - director economic, as. licenţiat Banu Cornelia - director îngrijiri medicale, dr. Obadă Bogdan - director medical, conf. univ.dr. Baz Radu - medic primar radiolog, ş.l. dr. Cîmpineanu Bogdan - medic-şef Centrul de Hemodializă, as. Pucerea Anca - asistent-şef Centrul de Hemodializă, conf. univ. dr. Popa Marius - şef Serviciul Medicină Legală, dr. Deacu Sorin - Medicină Legală, jr. Dumitrescu Bianca - şef Serviciul Achiziţii, jr. Gherghina Carmela Endora - Serviciul Juridic, ref. sup. Ştefan Cristina - Serviciul Achiziţii.
 
Date oficiale despre Tunic Prod SRL
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 1993 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 500.000 de lei, integral vărsat, este compus din cinci părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100.000 de lei. Firma este controlată de Florin Gorgan Tuliciu, cu 60% din capitalul social, şi Carmen Lidia Gorgan Tuliciu, cu 40% din capitalul social. De administrarea afacerii se ocupă Cristina Ştefania Stancea - director general, Carmen Lidia Gorgan Tuliciu - administrator şi Florin Gorgan Tuliciu - administrator.
 
Tunic Prod SRL se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. În anul fiscal 2014, societatea cu 24 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 1.0510.572 de lei şi un profit de 2.589.375 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu 28 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 1.3791.832 de lei şi un profit de 3.863.462 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: 33 de salariaţi, cifră de afaceri de 15.781.421 de lei şi profit de 3.706.866 de lei.
 

Despre Transmedic Impex SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Transmedic Impex SRL este deţinută de Zanofex Limited, cu sediul în Cipru, cu 1% din capitalul social, şi Nidik Holdings Limited, cu sediul în
Cipru, cu 99% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, este Adriana Mărginean.
 
Situaţia financiară pe anul 2015 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 132.966 de lei şi profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 se prezintă astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 459.502 lei şi profit de zero lei.

 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.