UMC cumpără servicii de editare pentru publicația Tomisul Cultural. Care este valoarea achiziției

  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 7 februarie 2023, ora 23.30.
  • Valoarea estimată a contractului este de 16.800 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a acestuia este prețul cel mai scăzut.
Universitatea Maritimă Constanța a demarat procedura privind achiziționarea prin cumpărare directă a serviciilor de editare (redactare conținut, tehnoredactare, tipografie) pentru publicația Tomisul Cultural.
 
Informațiile privind achiziția au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că data limită pentru depunerea ofertelor este 7 februarie 2023, ora 23.30.
 
Valoarea estimată a contractului este de 16.800 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a acestuia este prețul cel mai scăzut.
 
De asemenea, se precizează în datele oficiale că vor fi respectate toate cerințele minime specificate în cadrul anunțului de publicitate. „Prețul va fi exprimat în lei, va fi ferm și nu poate fi modificat“.
 
Condițiile referitoare la contract arată faptul că prețul ofertat va fi fix, exprimat în lei și va include toate cheltuielile directe și indirecte.
 
În urma prestării serviciilor solicitate vor rezulta patru ediții a câte 200 de exemplare per ediție, pentru perioadele februarie, martie-aprilie, mai-iunie, iulie-august.
 
Condițiile de participare prevăd faptul că „1) ofertantul trebuie să fie dețină personal calificat de specialitate/contracte de colaborare cu personal calificat de specialitate, în conformitate cu serviciile necesar a fi prestate. În acest sens, prestatorul va prezenta o listă a personalului calificat (redacție, tehnoredactare, tipografic, etc). 2). Se solicită ca ofertantul să prezinte o lista cu colaboratori din domeniul cultural, la nivel național. 3) Se solicită prezentarea unei machete a unui produs rezultat în urma prestării unor servicii similare“.
 
Despre contract
 

„Publicația «Tomisul Cultural», ce urmează a rezulta în urma prestării serviciilor de editare solicitate, se află sub egida Universității Maritime din Constanța-Editura Nautica“, se arată în informațiile oficiale.
 
În continuare, se precizează că „editarea publicației va consta în: -redactare conținut, culegerea de subiecte, informații, imagini, știri, etc. -tehnoredactare: paginație revistă, aranjament, cromatică, fonturi, etc. -tipografie: imprimarea pe hârtie și finisarea revistei“.

 
Potrivit UMC, „serviciile vor fi prestate pentru 4 ediții a cate 200 exemplare/ediție, pentru perioadele: 1. februarie, numărul I, cu livrare până pe 28.02.2023; 2. martie-aprilie, numărul II, cu livrare până pe 28.04.2023; 3. mai-iunie, numărul III, cu livrare până pe 30.06.2023; 4. iulie-august, numărul IV, cu livrare până pe 31.08.2023“.
 
„Caracteristici tehnice publicație: - format A3, - nr. pagini: interior 20 + coperta 4, - suport hârtie: • interior din carton dublu crețat lucios, 90g/mp, • coperte din carton dublu cretat lucios, 115g/mp, - tipar: policromie (doar coperta), - finisare: lipire/capsare, - tiraj pe editie: 200 bucăți“, potrivit UMC.
 
De asemenea, se precizează că „la întocmirea ofertei se vor lua în calcul toate cheltuielile directe/ indirecte și orice altă categorie de activități, transport, servicii, materiale necesare în vederea unei prestări complete, de calitate și conforme“.
 
UMC mai face precizarea că „achizitorul se obligă să plătească prețul seviciilor către prestator, prin ordin de plată, în contul acestuia deschis la Trezorerie, în maxim 30 de zile calendaristice de la emiterea facturii, pe bază de Proces verbal de recepție cantitativă și calitativă/ediție“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul UMC.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța UMC, achiziție de energie electrică de la Tinmar Energy SA (DOCUMENT)

09 Apr 2024 379

Protocol de colaborare, încheiat între UMC și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM

28 Mar 2024 780

Universitatea Maritimă Constanța organizează primul curs de Securitate Cibernetică în Domeniul Maritim al Uniunii Europene

22 Mar 2024 439

UMC organizează primul exerciţiu internaţional de simulare a răspunsului la un atac cibernetic asupra unei infrastructuri critice în Portul Constanţa

20 Feb 2024 793

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1330

Gabriel Raicu, ales noul rector al Universității Maritime din Constanța

07 Feb 2024 1681

Elevii de liceu au acces la simulatoarele și laboratoarele UMC

17 Jan 2024 644

Proiectul de extindere a Bazei Nautice a UMC a ajuns la final!

19 Dec 2023 443

Proiectul de extindere a Bazei Nautice a UMC a ajuns la final

19 Dec 2023 721

Locuri de muncă Constanța Universitatea Maritimă din Constanța scoate la concurs un post de administrator patrimoniu. Se cere vechime în muncă

08 Nov 2023 842

Angajări Constanța Universitatea Maritimă din Constanța angajează șef serviciu achiziții publice. Ce trebuie să faci

08 Nov 2023 902

Polaris Holding Studenții de la Ingineria și Protecția Mediului în Industrie-UMC au vizitat stația de sortare și reciclare (FOTO)

31 Oct 2023 788

ANOFM organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Iată unde

18 Oct 2023 844

Știri Constanța Universitatea Maritimă a primit vizita reprezentanților NYK Shipmanagement Singapore (FOTO)

10 Oct 2023 1022

„O pierdere pentru Universitatea Maritimă din Constanța și cu siguranță și o pierdere pentru familie“ - Ing. Laurențiu Sîrbu a încetat din viață

01 Oct 2023 1579