Un agent economic din Tulcea, contract cu Primăria Orașului Hârșova. Ce servicii va furniza firma (document)

  • Vicofruct SRL va efectua lucrări pentru realizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiție: "Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Hârșova, județul Constanța".
  • Primăria Orașului Hârșova a încheiat un contract de execuție lucrări pentru realizarea lucrarilor rămase de executat la obiectivul de investiție Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Hârșova, județul Constanța.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Contract executie lucrari pentru realizarea lucrarilor ramase de executat la obiectivul de investiție: "Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Harșova, județul Constanța"".
 
Societatea care se vor ocupa de lucrările pentru realizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiție: "Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Harșova, județul Constanța" este Vicofruct SRL.


Valoarea contractului este de 103.283.887 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 24.06.2020.


Descrierea contractului

Contract execuție lucrări pentru realizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiție Modernizare teren de sport (stadion) și vestiar, Orașul Hârșova, Județul Constanța. Obiectivul propus pentru reabilitare este compus, în principal din baza sportivă publică (terenul de sport propriu-zis, tribune pentru spectatori, tribune pentru oficialități și banci pentru rezerve) și în secundar, corpul pentru vestiare (reabilitare vestiar). UAT Orașul Hârșova a expertizat lucrările executate, conform Raport de expertiza tehnică nr. 1459 / ianuarie 2020 și a determinat restul lucrărilor rămase de executat, în conformitate cu Autorizația de construire nr. 39/ 01.10.2018 și proiectul tehnic nr. 327/2017 elaborat de SC Euroton SRL. În acest context, prezenta procedură de achiziție vizează atribuirea unui nou contract pentru realizarea lucrărilor rămase de executat, în scopul finalizării obiectivului de investiție.
 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante

Ionescu Viorel- Primar, Stan Dumitra - Viceprimar, Neagu Niculai - Administrator public, Cristian Doinita - Secretar Oras, Ioana Rodica Claudia- Director executiv Directia Buget Finante Contabilitate, Cheran Carmen Mihaela Director executiv Tehnic Proiecte, Dominte Mihaela Sef Serviciu Juridic, Leciu Liliana - Economist, Nicolescu Teodora Cristina - Inspector, Costas Bogdan - Consultant achizitii publice Expert Cooptat. Consilieri locali: Bratianu George, Bujenita Alexandru, Bucsan Maria, Bulancea Viorel, Codreanu Ramona, Dia Ionel, Gheorghe Daniel, Ionescu Florina-Diana, Ionescu Viorel Romulus, Ifrim Dumitrel, Mucterem Amet, Neculai Selin, Paraschiv Emil, Stan Dumitra, Serban Camelia, Ticu Gabriel-Daniel, Tromiadis Mircea.
  
Firma câștigătoare este Vicofruct SRL.



Despre Vicofruct SRL

Societatea Vicofruct SRL a fost înfiinţată în anul 2013, în municipiul Tulcea.

Potrivit Registrului Comerţului, interogat la data de 26 februarie 2019, societatea deţine un capital social de 20200 lei, integral vărsat, compus din 2020 număr părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.


Asociaţii societăţii sunt Vasile Eftei şi Liuba Simionov. Administratorul firmei este Vasile Eftei.

Domeniul de activitate principal este „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Pentru anul fiscal 2017, societatea a înregistrat un profit de 112.784 lei, o cifră de afacere de 681.939 lei şi un număr mediu de doi salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

O firmă din Tulcea se va ocupa de mansardarea Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Hârşova (document)

Megavision Professional SRL a semnat cu Primăria Hârșova. Ce va livra firma din București (document)

Un agent economic din Suceava va livra instrumente muzicale Primăriei Hârșova. Iată de ce! (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Hârșova cumpără dispozitive și echipamente tehnologice pentru unități de învățământ preuniversitar (DOCUMENT)

21 Mar 2024 505

Cumpărări directe Constanța Primăria Hârșova, contract cu Percons EU SRL pentru consultanță privind accesarea de fonduri (DOCUMENT)

08 Mar 2024 634

Primăria Orașului Hârșova, județul Constanța face angajări! Ce post este scos la concurs

02 Mar 2024 803

Primăria Hârșova, județul Constanța angajează medic specialist medicină generală

02 Mar 2024 513

Primăria Hârșova, județul Constanța cumpără servicii de elaborare documentații tehnico-economice (DOCUMENT)

28 Feb 2024 535

Cumpărări directe Constanța Realizarea Centrului Comunitar Integrat Hârșova, pe mâna societății Sigeco Tecnis SRL (DOCUMENT)

21 Feb 2024 520

Primăria Hârșova plătește aproape jumătate de milion de euro pentru implementarea colectării selective. Cine sunt câștigătorii contractului? (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 746

Licitații Constanța Acvashop Trade SRL va livra mobilierul pentru Ansamblul Vasile Cotovu, din Hârșova (DOCUMENT)

29 Dec 2023 756

Angajări Constanța Primăria Hârșova angajează secretar. Condițiile de îndeplinit

15 Dec 2023 1253

Primăria orașului Hârșova, județul Constanța, angajează mediator sanitar

27 Nov 2023 898

Angajat al Primăriei Hârșova, arestat! Scandal în cimitirul din localitate

16 Nov 2023 1406

Licitații Constanța O firmă controlată de acționarii FC Botoșani vor construi un parc fotovoltaic pentru Primăria Hârșova

12 Oct 2023 1163

Primăria Orașului Hârșova scoate la concurs trei posturi vacante. Cine poate participa

22 Sep 2023 871

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța este partener Când va avea loc a doua ediție a Școlii de Vară de la Cetatea Carsium?

07 Sep 2023 770

Transportator județean, în vizorul Primăriei Constanța. Decizie de impunere pentru încasarea taxei de folosire tramă stradală

23 Aug 2023 3500