Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

  • Primăria Hârșova a atribuit un contract de execuție rest lucrări pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu"
  • Valoarea totală a achiziției este de 6.123.390.25 lei
  • Câștigătorul contractului este societatea Sigeco Tecnis SRL din Constanța
  • Conform raportării pe anul 2021, societatea are o cifră de afaceri de 8.620.147 lei, profit 1.788.552 lei și un număr mediu de 40 de salariați
  • Are încheiate și 32 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.580.833,35 lei
  • Anul trecut, Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism
 

 
Primăria Hârșova a atribuit un contract de execuție rest lucrări pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu - Centrul Multicultural", județul Constanța.

Se vor efectua lucrări de consolidare ziduri - acestea se fac numai pe partea interioară pentru ca în final ansamblul să fie adus la imaginea sa inițială de la începutul secolului XX; lucrări de restaurare exterioare la fațade (tencuieli, zugrăveli) și înlocuire/realizare acoperișuri;lucrări tâmplărie interioară și exterioară care să nu afecteze calitatea de monument istoric;lucrări de împrejmuire (aducerea împrejmuirii fațadei la forma inițială - gard monumental din fier; soclu piatră formă hexagonală);reabilitare și completare mozaicuri interioare și exterioare originale care se mai păstrează la parter în holurile interioare ale clădirii vechii școli, sau la intrarea principală a acesteia și reabilitarea frontonului „casei Directorului”.
Valoarea totală a achiziției este de 6.123.390.25 lei.

Câștigătorul contractului este societatea Sigeco Tecnis SRL din Constanța.

Compania a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, strada Bogdan Vodă.

Asociații firmei sunt Merlo Tindaro Carmelo și Oana Mirela Moroșanu, fiecare cu câte 50% din acțiuni. Merlo Tindaro Carmelo deține și calitatea de administrator pe perioadă nedeterminată al societății ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Potrivit www.confidas.ro, pentru anul 2021, societatea are o cifră de afaceri de 8.620.147 lei, profit 1.788.552 lei și un număr mediu de 40 de salariați.

Compania a încheiat 32 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.580.833,35 lei.

Printre autoritățile contractante se regăsesc administrațiilor locale din comuna 23 August, municipiul Mangalia, municipiul Medgidia sau  Muzeul Național al Marinei Române.


Totodată, în 2021 Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism și a cerut firmei să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru a-și implementa proiectul.

Era vorba despre construire imobil locuințe colective S+P+2E cu spațiu comercial la nivelul parterului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Primăria Constanța, achiziție de echipament pentru polițiștii locali de la un SRL din comuna Corbu. Detalii despre achiziție (DOCUMENT)

10 Jun 2024 557

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit un nou contract de furnizare produse de protocol firmei care aparține familiei unei angajate a instituției (DOCUMENTE)

08 Jun 2024 605

Primăria Constanța a atribuit un nou contract celor de la Atlantida Grama. Ce vizează înțelegerea în valoare de 20.000 de euro fără TVA? (DOCUMENT)

07 Jun 2024 665

Cumpărări directe Digi România va asigura serviciile de internet în stațiile de autobuz și pentru băncile smart din Constanța (DOCUMENT)

07 Jun 2024 1081

Cumpărări directe Intersat SRL va furniza servicii de internet pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

05 Jun 2024 484

Licitații Constanța Malcons-Com SRL bifează un nou contract cu administrația județeană (DOCUMENT)

01 Jun 2024 516

Licitații Constanța Consiliul Județean a atribuit contractul de reparații curente la Centrul Militar Zonal. Date despre câștigător (DOCUMENT)

30 May 2024 633

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

25 May 2024 699

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 558

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 1126

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 734

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 585

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 585

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 588

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 608