Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

  • Primăria Hârșova a atribuit un contract de execuție rest lucrări pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu"
  • Valoarea totală a achiziției este de 6.123.390.25 lei
  • Câștigătorul contractului este societatea Sigeco Tecnis SRL din Constanța
  • Conform raportării pe anul 2021, societatea are o cifră de afaceri de 8.620.147 lei, profit 1.788.552 lei și un număr mediu de 40 de salariați
  • Are încheiate și 32 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.580.833,35 lei
  • Anul trecut, Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism
 

 
Primăria Hârșova a atribuit un contract de execuție rest lucrări pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu - Centrul Multicultural", județul Constanța.

Se vor efectua lucrări de consolidare ziduri - acestea se fac numai pe partea interioară pentru ca în final ansamblul să fie adus la imaginea sa inițială de la începutul secolului XX; lucrări de restaurare exterioare la fațade (tencuieli, zugrăveli) și înlocuire/realizare acoperișuri;lucrări tâmplărie interioară și exterioară care să nu afecteze calitatea de monument istoric;lucrări de împrejmuire (aducerea împrejmuirii fațadei la forma inițială - gard monumental din fier; soclu piatră formă hexagonală);reabilitare și completare mozaicuri interioare și exterioare originale care se mai păstrează la parter în holurile interioare ale clădirii vechii școli, sau la intrarea principală a acesteia și reabilitarea frontonului „casei Directorului”.
Valoarea totală a achiziției este de 6.123.390.25 lei.

Câștigătorul contractului este societatea Sigeco Tecnis SRL din Constanța.

Compania a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în Constanța, strada Bogdan Vodă.

Asociații firmei sunt Merlo Tindaro Carmelo și Oana Mirela Moroșanu, fiecare cu câte 50% din acțiuni. Merlo Tindaro Carmelo deține și calitatea de administrator pe perioadă nedeterminată al societății ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Potrivit www.confidas.ro, pentru anul 2021, societatea are o cifră de afaceri de 8.620.147 lei, profit 1.788.552 lei și un număr mediu de 40 de salariați.

Compania a încheiat 32 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.580.833,35 lei.

Printre autoritățile contractante se regăsesc administrațiilor locale din comuna 23 August, municipiul Mangalia, municipiul Medgidia sau  Muzeul Național al Marinei Române.


Totodată, în 2021 Sigeco Tecnis dorea edificarea unui imobil pe strada Cuza Vodă din Constanța, însă Primăria Constanța a respins emiterea Certificatului de Urbanism și a cerut firmei să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru a-și implementa proiectul.

Era vorba despre construire imobil locuințe colective S+P+2E cu spațiu comercial la nivelul parterului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sigeco Tecnis SRL vrea să construiască un bloc în Constanța. Primăria Constanța nu a emis certificatul de urbanism

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Primăria va plăti peste 23 milioane lei pentru serviciul de salvamar și puncte de prim-ajutor în Constanța și Mamaia (DOCUMENT)

02 Oct 2023 449

IGPR Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității. Ce au constatat polițiștii

01 Oct 2023 424

Licitații Constanța. ISU Dobrogea, dotat cu două șenilate amfibiu. Cine le livrează? (DOCUMENT)

26 Sep 2023 469

Licitații Constanța. Contract de aproape un milion de euro Confort Urban SRL a bătut palma cu afacerișii Uda și Ștefan de la U.C.G. Construcţii Ecologice SRL (DOCUMENT)

25 Sep 2023 1551

Au făcut averi impresionante Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 1688

Licitații publice Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța face audit în vederea fuziunii prin absorbție cu Confort Urban SRL (DOCUMENT)

21 Sep 2023 729

Primăria Constanța cumpără echipament tactic de intervenție pentru polițiștii locali. Ce valoare are contractul? (DOCUMENT)

21 Sep 2023 643

Licitații Constanța Bio Tech SRL va inspecta conductele de canalizare pluvială din centrul istoric al municipiului (DOCUMENT)

19 Sep 2023 594

Primăria Constanța achiziționează combustibili. Furnizorul este Rompretrol Downstream (DOCUMENT)

18 Sep 2023 696

Rocka Genco SRL a obținut un nou contract de la SC Confort Urban SRL (DOCUMENT)

18 Sep 2023 818

Știri Constanța Firma unui profesor asociat de la Facultatea de Construcții a câștigat patru contracte directe de la Primărie. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

18 Sep 2023 1989

IGPR Peste 100 de percheziții și investigații, pentru combaterea criminalității organizate

16 Sep 2023 534

Licitații publice Cine a câștigat contractul de iluminare arhitecturală a sediului Primăriei Medgidia?(DOCUMENT)

14 Sep 2023 604

Licitații publice Primăria Constanța a mai atribuit un contract de dirigenție de șantier societății Alpha Dezvoltare SRL (DOCUMENT)

13 Sep 2023 835

Licitații Constanța Primăria a atribuit un contract de consultanță în cadrul unui proiect de dotare cu echipamente a unităților de învățământ. Detalii din achiziție (DOCUMENT)

12 Sep 2023 551