Un dispensar medical urmează să fie construit în Amzacea (document)


Primăria Amzacea, județul Constanța înființează un dispensar medical în comună.
  • Valoarea contractului este de 61.185.323 lei.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții ,, Dispensar medical în comuna Amzacea, jud. Constanța"".
 
Societatea care se vor ocupa de lucrările din cadrul obiectivului de investiții ,,Dispensar medical in comuna Amzacea, jud. Constanța  este  New Construct Black Sea.Valoarea contractului este de 61.185.323 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 09.09.2020.
 

Descrierea contractului

 
Se urmareste construirea unui Dispensar medical in Comuna Amzacea. Constructia ce urmeaza a fi construita va avea ca regim de inaltime Parter si va fi pe structura pe cadre (stalpi, grinzi ) plansee din lemn, inchideri din caramida GVP sau BCA, acoperis de tip sarpanta, cu invelitoare din tigla metalica si compartimentari interioare din BCA si pereti din gips-carton.

Caracteristicile principale, propuse:
- Regimul de inaltime: P
- Lungimea constructiei va fi de 16.10m, iar latimea 10.80m (in punctul maxim) respectiv 15.10 m (in punctul minim)
- Hmax: +5.60 m (inaltime la atic – cota raportata la cota +/- 0.00 – cota finita a parterului)
- Numar de locuri de parcare: 4
- Un loc de parcare este dimensionat astfel: 2.5x5.0m
- Structura va fi din beton armat (cadre pe stalpi si grinzi, fundatii continue)
- Finisajele vor fi specifice unei astfel de constructii.

- Solutia tehnica tine seama de protectia impotriva infiltratiilor, elemente de gabarit, categoria de importanta a cladirii, de sarcinile statice si dinamice.
 

 Responsabili de atribuirea porcedurii publice  


Radu Constantin - primar, Stan Romica - viceprimar, Utu Viorica - secretar, Akbulut Ghiulnaz - responsabil achizitii publice, Gheorghe Niculae - consilier local, Femi Suat - consilier local, Vlasceanu Danut - consilier local, Nedelcu-Cristea Iuliana- consilier local, Dumitru ?tefan - consilier local, Alexa Vasile - consilier local, Danilov Laura Larisa - consilier local, Memet ?ucuredin - consilier local, Osman Octai- consilier local, Guzu Claudiu - consilier local, Mateescu Andrei - reprezentant legal SC Euro Form Consulting SRL.

 
Firma câștigătoare este New Construct Black Sea .
 

Despre New Construct Black Sea

 
Societatea a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Năvodari, județul Constanța.

Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Duţă Dumitru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Ciceu Ioana, care este și administrator,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de  50%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 168.500 lei, profit de 5.696 lei și un număr mediu de 9 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
#alegerilocale2020 Laura Danilov, candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Amzacea - „Diferența dintre o comună oarecare și una europeană o fac soluțiile la problemele întâmpinate“

Global Ports's Services SRL va monta un sistem de canalizare menajeră în Amzacea, judeţul Constanţa (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proces amânat dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Amzacea. Dosarul, pe rolul Tribunalului

15 Apr 2024 355

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța cumpără mobilier școlar și mobilier grădinițe pentru unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)

09 Apr 2024 483

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța dotează școala din comună cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale (DOCUMENT)

08 Apr 2024 361

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 921

Proiectul, în atenția consilierilor județeni Consiliul Județean Constanța va moderniza Oborul General Scărișoreanu, comuna Amzacea (DOCUMENT)

24 Mar 2024 445

Firme Constanța O nouă firmă de construcții, înființată în satul General Scărişoreanu, comuna Amzacea

26 Feb 2024 995

Proiectul, pe masa consilierilor județeni Oborul General Scărișoreanu, situat în domeniul public al UAT Amzacea, preluat de Consiulul Județean Constanța (DOCUMENT)

16 Feb 2024 1086

Oficial IPJ Constanța despre accidentul în care o mașină a ars, la Amzacea

15 Feb 2024 1808

UPDATE Imagini cu impact emoțional Accident rutier grav, la Topraisar, județul Constanța! O mașină a luat foc (FOTO+VIDEO)

15 Feb 2024 11183

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Conducător auto beat și drogat depistat satul General Scărișoreanu

11 Feb 2024 1391

Rețea de fibră optică aeriană pentru servicii de comunicații electronice în comuna Amzacea. RCS&RDS SA a primit acordul APM Constanța

11 Feb 2024 692

Batalionul 341 Infanterie din Topraisar recrutează soldați profesioniști

10 Feb 2024 1512

Cumpărări directe Primăria Amzacea, contract cu Bel Electric Cable SRL pentru iluminatul public

06 Feb 2024 617

RAJA Constanța Avarie în Amzacea! Iată când revine apa la robinete

09 Jan 2024 637

Spada Sistem Comunication SRL, cu mai multe contracte publice, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

14 Dec 2023 1045