Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Un nou contract semnat cu Primăria Constanţa de societatea River Transnav

Primăria Constanţa a încheiat un nou contract de prestări servicii privind achiziţia serviciului de punere în funcţiune, întreţinere, supraveghere şi demontare fântâni arteziene şi bazine ornamentale cu SC River Transnav SRL. Obiectul contractului îl constituie achiziţia serviciului de punere în funcţiune şi întreţinere a amplasamentelor de la: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - Fântână arteziană; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Pescarul; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Cascadă; Parc Arheologic - Fântâni arteziene (sistem integrat în pardoseală cu 122 jeturi de apă).
 
Durata contractului este de maximum 184 de zile calendaristice, iar contractul are o valoare de 318.151,1033 de lei fără TVA.
 

Despre River Transnav SRL

 
SC River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

După fântâni şi bazine ornamentale, River Transnav întreţine şi sistemul de irigat din municipiul Constanţa (documente)

16 Jul 2019 560

Un nou contract de la Primăria Constanţa pentru River Transnav SRL. Cât costă reabilitarea sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri? (document)

03 Aug 2018 610

Ca şi anul trecut, contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa a revenit firmei River Transnav (document)

02 Aug 2018 879

Contractul a fost semnat luna trecută River Transnav din Constanţa întreţine fântânile arteziene şi bazinele ornamentale (document)

10 Jun 2017 2453

Mai multe societăţi vor să modernizeze Poarta 1 a Portului Constanţa. Unele dintre ele, cu lipici la banii publici (document)

20 Apr 2017 4120

River Transnav din Constanţa se va ocupa de întreţinerea fântânilor arteziene

08 Apr 2017 2126