Un SRL din Cluj înființat vara aceasta se ocupă de organizarea Festivalului de lumină LIGHTS ON de la Constanța (DOCUMENTE)

  • #Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciile necesare pentru organizarea evenimentului "LIGHTS ON - FESTIVALUL DE LIGHT-ART", care se desfășoară în perioada 16 - 25 septembrie 2022
  • #SC Andi Face Frumos SRL va organiza acest eveniment și va încasa 130.000 lei fără TVA
  • Evenimentul este finanțat integral de Primăria Municipiului Constanța
  • #Firma înființată anul acesta desfășoară activități specifice agențiilor de publicitate“.
  • #Unic asociat și administrator este Bela Andrei Daiszler

Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciile necesare pentru organizarea evenimentului "LIGHTS ON - FESTIVALUL DE LIGHT-ART", care se desfășoară în perioada 16 - 25 septembrie 2022.
SC Andi Face Frumos SRL va organiza acest eveniment. Potrivit contractului nr. 187.451 încheiat pe 07.09.2022, SRL-ul va încasa 130.000 lei fără TVA.


Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.


Două instalații de lumină vor spune povești în Parcul Arheologic, iar cea de-a treia va transmite un mesaj special de pe Faleza Cazino Constanța – în fața statuii lui Eminescu. Expoziția se desfășoară în perioada 16-25 septembrie 2022.


Poate cea mai așteptată lucrare este Gaia, creată de britanicul Luke Jerram. Aceasta va face spectacol în Parcul Arheologic din Constanța. Instalația este o reproducere detaliată și spectaculoasă a Terrei, după imagini NASA. Lucrarea are un diametru de 7 metri și e creată la o scară de 1 la 1.8 milioane, astfel că fiecărui centimetru de pe suprafața ei îi corespund în realitate 18 kilometri de pe suprafața pământului. Instalația va fi poziționată atunci când condițiile meteorologice vor permite acest lucru.
Tot în Parcul Arheologic va fi expusă și „WE ARE HERE”, lucrarea Asociației Daisler, creată de artistul român Silviu Ciora. Aceasta vine cu un mesaj aparte: ne demonstrează că împreună avem o putere inimaginabilă, una care poate să ajungă chiar și până la stele și că reușim să luminăm până și cele mai întunecate locuri sau momente.
“TE AȘTEPT”, instalația semnată de Asociația Daisler va fi montată pe esplanada Cazino Constanța, în fata statuii lui Eminescu.

 

Despre Andi Face Frumos SRL


SC Andi Face Frumos are sediul social în satul Florești din județul Cluj. Firma înființată anul acesta desfășoară activități specifice agențiilor de publicitate“.
Unic asociat și administrator este Bela Andrei Daiszler.
Andi Face Frumos SRL este în primul an de activitate, așa că datele ei financiare nu sunt disponibile.

Bărbatul este și președintele Asociației Daisler înființată în 2016 cu scopul accelerării procesului de regenerare urbană de la nivelul municipiului Cluj-Napoca prin inițiative cultural-creative.
De numele Asociatiei se leaga festivalul de light-art Lights On derulat încă din 2018 la Cluj dar și Strada Potaissa, primul street-delivery din țară costumat într-o piață de flori.
Din 2020 Asociația Daisler gestionează și Centrul Verde, proiectul menit să implice locuitorii orașelor în înverzirea acestora.
Membrii Consiliului Director ai Asociației sunt: Daiszler Anca-Ioana și Daiszler Daniel.
Numele lui Bela Andrei Daiszler se leagă și de afacerea familiei sale Daisler Print House în segmentul tipăriturilor din Cluj-Napoca.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elsaco Electronic SRL câștigă și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III (DOCUMENTE)

03 Dec 2022 347

Ni Ni și Chen Chen, asigurați de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii la un broker cu cifră de afaceri 0 și care activează pe pierdere, după 12 ani de activitate (DOCUMENTE)

02 Dec 2022 757

SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 564

Omniasig Vienna Insurance Group și Allianz - Țiriac Asigurări au încheiat contracte de asigurare cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

28 Nov 2022 643

O compania din București execută pentru Consiliul Județean Constanța servicii de creație și producție materiale publicitare (DOCUMENTE)

26 Nov 2022 822

Flash Lighting Services SRL controlată de offshore-ul Frozaria Limited, cu sediul în Cipru, câștigă din nou o licitație importantă organizată de Primăria Tulcea (DOCUMENTE)

23 Nov 2022 704

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

22 Nov 2022 772

Compania Națională de Investiții a atribuit prin achiziție directă mai multe contracte SRL-ului constănțean controlat de familia Nastasia (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 796

Cine a câștigat contractul pentru proiectare și execuție pod în localitatea Horia din județul Tulcea? (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 872

Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)

19 Nov 2022 1133

Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 655

Polaris M. Holding SRL a câștigat contractul de salubrizare în comuna Costinești din județul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 765

Un SRL din Ilfov va realiza documentația pentru reabilitarea și extinderea sistemului de irigații din Municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Nov 2022 643

O firmă din Capitală a împușcat două contracte consecutive de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

15 Nov 2022 889

Compania deținută de Victor Stoianovici a câștigat un contract-cadrul de peste 15 milioane de lei la Primăria Constanța. Ce servicii va presta? (DOCUMENTE)

12 Nov 2022 1043