Un SRL din Cluj înființat vara aceasta se ocupă de organizarea Festivalului de lumină LIGHTS ON de la Constanța (DOCUMENTE)

  • #Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciile necesare pentru organizarea evenimentului "LIGHTS ON - FESTIVALUL DE LIGHT-ART", care se desfășoară în perioada 16 - 25 septembrie 2022
  • #SC Andi Face Frumos SRL va organiza acest eveniment și va încasa 130.000 lei fără TVA
  • Evenimentul este finanțat integral de Primăria Municipiului Constanța
  • #Firma înființată anul acesta desfășoară activități specifice agențiilor de publicitate“.
  • #Unic asociat și administrator este Bela Andrei Daiszler

Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciile necesare pentru organizarea evenimentului "LIGHTS ON - FESTIVALUL DE LIGHT-ART", care se desfășoară în perioada 16 - 25 septembrie 2022.
SC Andi Face Frumos SRL va organiza acest eveniment. Potrivit contractului nr. 187.451 încheiat pe 07.09.2022, SRL-ul va încasa 130.000 lei fără TVA.


Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.


Două instalații de lumină vor spune povești în Parcul Arheologic, iar cea de-a treia va transmite un mesaj special de pe Faleza Cazino Constanța – în fața statuii lui Eminescu. Expoziția se desfășoară în perioada 16-25 septembrie 2022.


Poate cea mai așteptată lucrare este Gaia, creată de britanicul Luke Jerram. Aceasta va face spectacol în Parcul Arheologic din Constanța. Instalația este o reproducere detaliată și spectaculoasă a Terrei, după imagini NASA. Lucrarea are un diametru de 7 metri și e creată la o scară de 1 la 1.8 milioane, astfel că fiecărui centimetru de pe suprafața ei îi corespund în realitate 18 kilometri de pe suprafața pământului. Instalația va fi poziționată atunci când condițiile meteorologice vor permite acest lucru.
Tot în Parcul Arheologic va fi expusă și „WE ARE HERE”, lucrarea Asociației Daisler, creată de artistul român Silviu Ciora. Aceasta vine cu un mesaj aparte: ne demonstrează că împreună avem o putere inimaginabilă, una care poate să ajungă chiar și până la stele și că reușim să luminăm până și cele mai întunecate locuri sau momente.
“TE AȘTEPT”, instalația semnată de Asociația Daisler va fi montată pe esplanada Cazino Constanța, în fata statuii lui Eminescu.

 

Despre Andi Face Frumos SRL


SC Andi Face Frumos are sediul social în satul Florești din județul Cluj. Firma înființată anul acesta desfășoară activități specifice agențiilor de publicitate“.
Unic asociat și administrator este Bela Andrei Daiszler.
Andi Face Frumos SRL este în primul an de activitate, așa că datele ei financiare nu sunt disponibile.

Bărbatul este și președintele Asociației Daisler înființată în 2016 cu scopul accelerării procesului de regenerare urbană de la nivelul municipiului Cluj-Napoca prin inițiative cultural-creative.
De numele Asociatiei se leaga festivalul de light-art Lights On derulat încă din 2018 la Cluj dar și Strada Potaissa, primul street-delivery din țară costumat într-o piață de flori.
Din 2020 Asociația Daisler gestionează și Centrul Verde, proiectul menit să implice locuitorii orașelor în înverzirea acestora.
Membrii Consiliului Director ai Asociației sunt: Daiszler Anca-Ioana și Daiszler Daniel.
Numele lui Bela Andrei Daiszler se leagă și de afacerea familiei sale Daisler Print House în segmentul tipăriturilor din Cluj-Napoca.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 336

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 460

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 342

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 538

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 663

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 660

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 736

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 593

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 540

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 611

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 499

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 932

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 590

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 660

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 686