Un SRL din Constanța va reabilita străzile din localitățile Nistorești și Călugăreni din comuna Pantelimon

 
  • Primăria comunei Pantelimon din județul Constanța a a atribuit un contract de „Proiectare și execuție lucrări de drumuri în localitățile Nistorești și Călugăreni”
  • Valoarea contractului este de 5.220.646.55 lei
  • Contractul a fost atribuit societății  Autoprima  Serv SRL din Constanța
 
Primăria comunei Pantelimon din județul Constanța a a atribuit un contract de „Proiectare și execuție lucrări de drumuri în localitățile Nistorești și Călugăreni”.
Execuția contractului de achiziție publică presupune prestarea unor servicii de proiectare și executarea unor lucrări de reabilitare străzi, dupa cum urmează:
1. Etapa I - Elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului “Reabilitare drumuri în localitățile Nistorești și Călugăreni, comuna Pantelimon, județul Constanța”;
2. Etapa a II-a - Acordarea de asistență tehnică din partea proiectantului.
Valoarea contractului este de 5.220.646.55 lei.
Contractul a fost atribuit societății  Autoprima  Serv SRL din Constanța.
 

Autoprima Serv SRL, în datele Registrului Comerţului


Cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, Autoprima Serv SRL a luat fiinţă în anul 1999. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Balagiu Iudit şi Balagiu Adrian, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.