Unitatea Militară 02145 Constanţa îşi înnoieşte parcul auto cu un microbuz (document)

 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Unitatea Militară 02145 Constanţa a anunţat câştigătorul contractului „Furnizare microbuz transport persoane”. Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut“. Valoarea contractului  atribuit a fost de 168.749,71 de lei. La licitaţia organizată de UM 02145 au fost depuse trei oferte, de către firmele SC Țiriac Auto SRL, SC Midocar SRL şi SC Darius Motors SRL. Firma câştigătoare a fost declarată Midocar SRL.
 
Conform caietului de sarcini, microbuzul care urmează să fie furnizat este destinat transportului personalului armatei. Autovehiculul trebuie să aibă o capacitate de transport de minimum 17 pasageri pe scaune, în afara scaunului conducătorului, şi să facă parte din categoria M2 sau M3. În ceea ce priveşte configuraţia, autovehiculul trebuie să aibă motor diesel, cu minimum 160 de cai putere, şi un nivel de poluare EURO 6. Culoarea caroseriei trebuie să fie albă.

Despre Midocar SRL

Conform datelor de la Registrul Comerţului, Midocar SRL a fost înfiinţată în 2002 şi are sediul în Bucureşti. Firma are un capital social integral vărsat de 862.650 de lei. Midocar SRL are ca domeniu de activitate comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone). Firma este deţinută de Silviu Preoteasa, cu 40% din capitalul social, Alexandru Tudor Georgescu, cu 40% din capitalul social, şi Henry Rismont, cetăţean german, născut la Bucureşti, cu 20% din capitalul social. De administrarea societăţii se ocupă Silviu Preoteasa.
 
Conform vrăjitorul.eu, Midocar SRL a declarat la sfârşitul anului 2015 o cifră de afaceri de 135.505.393 de lei şi un profit net de zero lei. Datoriile totale ale firmei sunt de 76.666.699 de lei. Societatea a avut, în 2015, 230 de angajaţi.
 
Potrivit Registrul Comerţului, Silviu Preoteasa, născut pe 21.03.1956, la Bucureşti, mai este asociat în cinci firme, respectiv Midocar Auto Service SRL (radiată), Midocar Product SRL (radiată), Midocar Import Export SRL (radiată), Preoteasa Silviu Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate) şi Vila 23 Snagov SRL (radiată, sub incidenţa Legii nr. 85/2006, insolvenţă).
 
La rândul său, Alexandru Tudor Georgescu s-a născut pe 24.03.1961, în Cluj. Acesta mai este asociat şi în următoarele firme: Apollodor Import-Export SRL (radiată), Diorama Management SRL (funcţiune), G.I.S.A. Producţie Comercializare SRL (radiată), Georgescu I. Alexandru-Tudor Persoană Fizică Autorizată (funcţiune), Mat Concept Consulting SRL (funcţiune) şi Midocar Auto Service SRL (radiată).

 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Midocar SRL va furniza CN APM Constanţa şase autoutilitare (document)

09 Dec 2017 3300

Ştiripesurse.ro Der Spiegel - EADS, plăţi dubioase în România. Bomba care stă să explodeze în braţele lui Tăriceanu

25 Sep 2015 1798