Utilităţi Publice-Gospodăria Comunală din Cernavodă cumpără autovidanjă (document)


Utilităţi Publice-Gospodăria Comunală din Cernavodă a încheiat un contract de furnizare autovidanjă de 8000 litri. Firma căreia i s-a adjudecat contractul este Enola Auto SRL. Valoarea contractului este de 347.800 lei.

Potrivit licitatiapublica.ro, se doreşte achiziţionarea unei autovidanja de 8000 litri, nouă, pentru a deservi locuitorii din oraşul Cernavodă care nu sunt racordaţi la reţeaua de evacuare a apei uzate.

Despre Enola Auto SRL

Societatea Enola Auto SRL a fost înfiinţată în anul 2003, în municipiul Constanţa.

Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 4 februarie 2019, societatea are un capital social de 30.000 lei, împărţit în 3.000 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociaţii societăţii sunt Elena Aldea şi Resit Erdin. Elena Aldea este şi administratorul societăţii.

Domeniul de activitate principal este "producţia de caroserii pentru autovehicule; fabricarea de remorci şi semiremorci".

Pe anul financiar 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 4.798.865 lei, un profit de 60.465 lei şi un număr mediu de 18 angajaţi.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța cumpără echipamente aeroportuare de la o firmă din Săcele. Ce valoare are contractul (document)

25 Aug 2018 3015