Utilnavorep SA a semnat un contract cu CN Administrația Porturilor Maritime Constanța pentru peste un milion de lei (DOCUMENT)

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice ce vizează „Reparații accidentale și furnizare piese schimb pentru sistemul de semnalizare maritimă”.
 
Obiectul contractului îl constituie achiziția serviciilor de reparații accidentale la sistemul de semnalizare a navigației (format din geamanduri si stâlpi de semnalizare) în porturile maritime Constanta (inclusiv Portul Tomis), Midia și Mangalia, inclusiv asigurarea pieselor de schimb necesare reparațiilor. Se pot executa 20 tipuri de servicii de reparații, descrise în caietul de sarcini (Lucrări de reparații electrice la geamanduri/stâlpi de semnalizare, Lucrări de reparații la suprastructura/flotor; Lucrări de reparații prin înlocuire geamandură integral, Montaj pe coordonatele de funcționare ale geamandurilor/bicoanelor etc.) defalcate în funcție de locația și de construcția elementului ce compune sistemul de semnalizare maritimă la care se intervine pentru efectuarea reparației).
 
Atribuirea a avut loc pe 3 octombrie, conform platformei SEAP. Câștigătorii sunt Utilnavorep Service SRL și Utilnavorep SA, pentru suma totală de 1.259.097,5 lei.
 

Utilnavorep SA

 
Utilnavorep SA, fondată în anul 1992, are sediul în Constanţa și se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor.

Pachetul întreg de acțiuni este deținut de o listă de acționari persoane fizice ce cuprinde 87 de acționari.
 
Compania este administrată de Diaconescu Adela, Mitrea Sorin și Ștefan Ionel, iar auditor figurează Audit SRL. În anul 2021, firma a raportat 173 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 27,3 milioane lei, cu un profit de 363.578 lei.

 
Compania Utilnavorep SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 38.620.006,09 de lei, iar printre autoritățile contractante se află Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța, Penitenciarul Poarta Albă, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Societatea Națională Nuclearelectrica SA.
 
 

Sorin Mitrea apare și în firmele Esplanada Eforie SRL și Apartamente Estival SRL.
Utilnavorep SA figurează ca asociat persoană juridică și în Mamaia Luxury Construction SRL.
 

Despre Utilnavorep Service

 

Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul  2020 și are sediul social în Constanța.. Asociat unic este Utilnavorep SA, iar administrator este Dimăncescu Oana.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Pentru anul fiscal 2021, societatea a raportat cifra de afaceri de 3,7 milioane de lei, profit net de 1,2 milioane de lei și un număr de 8 angajați.
 

Compania Utilnavorep Service SRL a încheiat 12 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.763.960,00 lei. Printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinală de Apa Dobrogea Litoral, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, Unitatea Militara 02146 Mangalia.
  
 

Mamaia Luxury Construction SRL, în faliment

 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, insolvența societății comerciale Mamaia Luxury Construction SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Muzicii, continuă la tribunal! Instanța a fixat noul termen pentru data de 12 decembrie 2022, pentru continuarea procedurii. Dosarul de insolvență se află pe rolul Tribunalului Constanța, din iunie 2015, iar până în prezent, în cauză, au fost acordate aproape 40 de termene.
 
Potrivit Confidas.ro, asociații Mamaia Luxury Construction SRL - specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale -, sunt Sisteme Internationale de Afaceri SA, cu 46 %, Utilnavorep SA, cu 42 % și Serghie Cristian Ion, cu 12%. Povestea insolvenței poate fi citită aici
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CNAPM Constanța repară sistemul de semnalizare maritimă. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Achiziție făcută pentru navele de tip Corvetă și Dragor Maritim de Baza Logistică Navală. Cine sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

09 Feb 2024 781

Licitații Constanța CN AMP SA a atribuit contractul de întreținere, reparații și furnizare piese de schimb la sistemul de semnalizare maritimă (DOCUMENT)

23 Jan 2024 705

Baza Logistică Navală Constanța a organizat două licitații. Despre ce a fost vorba (DOCUMENTE)

25 Nov 2023 1005

ISU Dobrogea, acord cadru de peste un milion de euro pentru repararea şi întreţinerea autospecialelor (DOCUMENT)

16 Oct 2023 1161

Licitații Constanța CN APM SA, contract cu două firme pentru service la mai multe tipuri de motoare (DOCUMENT)

02 Oct 2023 965

Administrația Canalelor Navigabile va reabilita Ecluza Năvodari! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

30 Aug 2023 789

ISU Dobrogea a semnat contracte cu cele mai cunoscute firme din Constanța, pentru întreținerea autospecialelor! Care este valoarea (DOCUMENTE)

31 Jul 2023 1253

Firme Constanța Adunarea Generală Ordinară a acționarilor Utilnavorep SA. Ce conține ordinea de zi

19 Jul 2023 1114

Consiliul de Administraţie al Utilnavorep SA convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor! Iată ce se va discuta

17 Jul 2023 923

ISU Dobrogea, contract subsecvent cu Utilnavorep Service pentru întreținerea autospecialelor (DOCUMENT)

27 Jun 2023 1058

CT BUS Traseul 5B va circula deviat săptămâna viitoare. De ce a fost luată această decizie

15 Jun 2023 1220

Iată cine se va ocupa de întreținerea autospecialelor ISU Dobrogea! (DOCUMENTE)

04 Apr 2023 1328

Mamaia Luxury Construction SRL, în faliment! Cine controlează firma și ce pași s-au făcut în instanță

16 Sep 2022 2110

CNAPM Constanța repară sistemul de semnalizare maritimă. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

02 Mar 2022 2967

Oficial! Cum a intrat în insolvență Opal Construct SRL, cu peste 1500 de contracte publice (document)

02 Nov 2021 3472