Uzina Termoelectrică Midia a contractat lucrări de reparaţii de peste 700 de mii de lei (document)

Societate Comercială Uzina Termoelectrică Midia Năvodari a încheiat un contract de execuţie a  „lucrărilor de reparaţii, întreţinere şi intervenţii accidentale în atelierele societăţii la echipamentele energetice-cazane energetice, recipienţi sub presiune, sisteme sub presiune-subansamble de cazan/schimbătoare de căldură/circuite apă/abur, echipamente rotative-ventilatoare/pompe, instalaţii cu reactivi chimici, instalaţii de termoficare şi incendiu pentru asigurarea funcţionarii în condiţii de siguranţă 24 de ore din 24,a SC UTMidia SA societate care lucrează în sistem "cu foc continuu", conform LicitatiaPublica.ro.
 
Contractul a fost atribuit societăţii Partener Construct  General SRL, din Năvodari, pentru suma de 718,310.16 de lei, fără TVA.

Ce spune Registrul Comerţului

Partener Construct  General SRL a fost înregistrată la data de 12.08.2013, având ca principal obiect de activitate „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”, conform Registrului Comerţului. La finalul anului 2013, firma a declarat o cifră de afaceri de 215.160 de lei şi un număr mediu de 26 de salariaţi. Asociaţi în firmă sunt Maria Magdalena Bîlea, de 40 de ani, din Constanţa şi Gabriela Ursu, de 27 de ani, tot din Constanţa.
 
Maria Magdalena Bîlea mai este asociat şi administrator în FLORISTARSEB SRL, radiată şi asociat în Bîlea Maria-Magdalena Persoană Fizică Autorizată.
 
Gabriela Ursu mai este asociat şi administrator al TOUR EXPERIENCE SRL, din Constanţa, în funcţiune.
 
Conform analizei indicatorilor financiari, compania Partener Construct  General SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri, potrivit Vrajitorul.eu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou contract a fost semnat între Uzina Termoelectrică Midia Năvodari şi Kubik Prod Com. Despre ce este vorba (document)

27 Feb 2019 2188