Valoarea contractului, peste un sfert de milion de euro Iată cine va superviza lucrările de extindere a cheurilor danelor 10 și 12 din zona Midia

Sursa foto: Unsplash

 
  • Valoarea contractului este de 1.414.376 lei, aproximativ 280.000 de euro, iar banii vor merge în conturile TPF Inginerie SRL, cu sediul social în București, declarată câștigătoarea licitației.
  • TPF Inginerie SRL (cu zeci de contracte publice) este controlată de TPF SA, cu sediul în Belgia, iar administratorii sunt Marian Ion Constantinescu și Spitaels Thomas Francois, din Belgia.  
 
Compania Națională Administratia Porturilor Maritime“ SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații, pentru servicii de consultanță și supervizare execuție lucrări pentru obiectivul „Extinderea cheurilor danelor 10 și 12 din zona Midia, inclusiv consolidări ȋn spatele cheurilor“. 
 
Potrivit licitatiapublica.ro, în cadrul contractului de servicii, ofertantul va realiza supervizarea proiectării şi a lucrărilor de execuţie pentru obiectivul „Extinderea cheurilor danelor 10 și 12 din zona Midia, inclusiv consolidări ȋn spatele cheurilor“, pe perioada de proiectare și execuție a lucrărilor, precum și pe parcursul perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că antreprenorul proiectează și execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale.
 
Valoarea contractului este de 1.414.376 lei, aproximativ 280.000 de euro, iar banii vor merge în conturile TPF Inginerie SRL, cu sediul social în București, declarată câștigătoarea licitației.
 
Proiectul face parte din Programul de Infrastructură Mre 2014-2020, Extinderea cheurilor danelor 10 și 12 din zona Midia , inclusiv consolidări din spatele cheurilor .
 
Aici precizăm că Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit deja în luna iulie contractul de execuție a lucrărilor de extindere a cheurilor către asocierea Abc Val SRL&Betoane și Prefabricate SRL & Almma Contractors Group SRL, în valoare de 51.188.073,37 lei, fără TVA, durata acestuia fiind de 24 luni (3 luni proiectare + 21 luni execuție), iar perioada de garanție este de 36 luni.
 
Societatea TPF Inginerie SRL, prin atribuirea acestui contract, oferă servicii de consultanță și supervizare proiectare și execuția pentru contractul al carui antreprenor este asocierea  Abc Val SRL & Betoane Și Prefabricate SRL & Almma Contractors Group SRL, iar valoarea serviciilor prestate este  de 1. 414 376 lei.
 
În cadrul aceluiași proiect, CN Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit de curând contractul pentru studiu fezabilitate, elaborare aplicației de finanțare și a documentațiilor suport necesare, către SC Consitrans SRL, contract în valoare de 1.083.039,92 lei.

 
Despre TPF Inginerie SRL
 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 iulie 2022, SC TPF Inginerie SRL, a fost fondată în anul 2010 și se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
TPF Inginerie SRL (cu zeci de contracte publice) este controlată de TPF SA, cu sediul în Belgia, iar administratorii sunt Marian Ion Constantinescu și Spitaels Thomas Francois, din Belgia.  
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania TPF Inginerie SRL a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 134.599.587,76 lei, iar printre autoritățile contractante se află Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Compania Naționala Administrația Porturilor Dunării Maritime SA și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
 
Printre contractele derulate de TPF Inginerie SRL putem menționa: servicii de consultanță și supervizare execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța”, servicii de consultanță pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate „Dezvoltare Port Tulcea - Etapa”, verificarea proiectului tehnic pentru realizarea investitiei Constanța – Mangalia și dirigenție de șantier aferentă obiectivelor de investiții - 2016-C/I/RK-404 Buzău, 2016-I-2394 Medgidia, 2016-C/I/RK-525 Focșani.
 
Afaceri de milioane
 
Cu 75 de salariați, pentru anul trecut (2021), TPF Inginerie SRL a declarat o cifră de afaceri de 25.388.667 lei, în timp ce cheltuielile au fost de 27.767.715 de lei. În aceste condiții, potrivit Confidas.ro, compania TPF Inginerie SRL a raportat un profit net de 1.231.005 de lei.
 
La nivel național, TPF Inginerie SRL are trei puncte de lucru, unul dintre ele fiind la Constanța, pe bulevardul Tomis.
 
Constantinescu Marian Ion este împuternicit al TPF Engenharia LTDA Recife Sucursala Bucuresti, al TPF Getinsa Euroestudios SL Madrid - Sucursala Bucureşti, al TPF Planege Cenor Consultores de Engenharia E Gestao SA Lisabona - Sucursala București, administrează TPF Inginerie SRL, deține 90 % din capitalul social al SC Evolve Cproject SRL, cu sediul socil în Bucureşt și este acționat al Constantinescu Marian Ion Persoană Fizică Autorizată.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.   

Sursa foto: Unsplash  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
TPF Inginerie SRL va superviza lucrările de modernizare a infrastructurii portuare din Portul Constanța (document)
 
CN APM SA va realiza un nou cheu în zona Midia. Firma câștigătoare, abonată la contracte cu Statul (DOCUMENT)
 
Aproape 17 milioane de euro
Cu cine a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de extindere a cheurilor din Portul Midia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 478

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 524

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 677

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 492

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 579

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 478

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 968

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 545

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 749

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 651

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 518

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 625

Investiție de peste de 7,5 milioane euro în Portul Constanța CN APM SA continuă demersurile pentru înființarea unui parc fotovoltaic

25 Feb 2024 844

Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

24 Feb 2024 796

Licitații Constanța Primăria Istria, contract de peste 4,6 milioane de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în Nuntași și Istria! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

15 Feb 2024 827