Venturo Investment SRL supervizează reabilitarea rețelor de transport energie termică din Constanța (DOCUMENT)

  • A fost atribuit contractul pentru supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”
  • Valoarea totală a achiziției este de 592.800 lei fără TVA
  • Contractul a fost adjudecat de Venturo Investment SRL din București
  • Administratorul societății care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea este Vasile Bogdan
  • În 2020, a avut o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, și profit de 4,5 milioane lei
 

A fost atribuit contractul pentru supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Scopul serviciului îl reprezintă urmărirea activităților de proiectare și executare a lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice primare pentru implementarea cu succes a obiectivului de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi și calitativi solicitați la consumatori și cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantității de poluanți.
Valoarea totală a achiziției este de 592.800 lei fără TVA.

Contractul a fost adjudecat de Venturo Investment SRL din București.

Înființată în anul 2004, Venturo Investment SRL are un capital social subscris de 1200 lei, integral vărsat, este compus din 120 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Manolescu Mihaela-Anca, cu 10% din capitalul social, și Vasile Bogdan, cu 90% din capitalul social.

Administratorul societății care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea este Vasile Bogdan.

În 2020, a avut o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, și profit de 4, 5 milioane.

Vă reamintim, luna aceasta a fost atribuit și contractul pentru lucrări de reparație a reţelelor de transport şi distribuţie energie termică strada Ștefan cel Mare include tronsonele cuprinse între (strada Mihai Viteazu-Restaurant Zorile), B-dul Ferdinand tronson cuprins între (str Theodor Burada-str Mircea cel Bătrân), str. Cuza Vodă tronson cuprins între (str Atelierelor-str Mircea cel Bătrân), strada Răscoalei 1907, tronson cuprins între (str Ștefan cel Mare-B-dul Ferdinand)și strada General Manu tronson cuprins între (str Ștefan cel Mare - B-dul. Ferdinand) care a reveni companiei Energomontaj SA.

Societatea Venturo Investment SRL a mai derulat contracte în Constanța cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:

Energomontaj SA și-a adjudecat contractul pentru reparația reţelelor de transport şi distribuţie energie termică din zona centrală a Constanței (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania lui Mihai Leonard Rotaru, unul dintre miliardarii României și sponsor al PSD, construiește rețeaua de gaze în orașul Murfatlar și satul Siminoc (DOCUMENT)

06 Aug 2022 1051

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat echipamente și materiale PSI. Vezi cine sunt furnizorii? (DOCUMENT)

02 Aug 2022 595

Cine a câștigat contractele de servicii de publicitate și de promovare a activității Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 646

Trei milioane de lei! După ce a pierdut licitația pentru refugiile pentru autobuzele CT BUS, firma familiei Costea va împrejmui locurile de joacă din Constanța (DOCUMENTE)

29 Jul 2022 1157

Firma care s-a ocupat de documentația de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri va realiza documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman (DOCUMENTE)

28 Jul 2022 814

A fost desemnată compania care se va ocupa de elaborarea ghidului pentru reabilitarea clădirilor din orașul antic Tomis! Printre fondatorii firmei îi regăsim pe politicienii Cîțu, Dăianu sau Pâslaru (DOCUMENTE)

27 Jul 2022 1096

Legături cu un fost primar condamnat pentru luare de mită. Elis Pavaje din Alba câștigă alte două contracte de la Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

26 Jul 2022 812

O companie căreia anul trecut i-a fost cerut falimentul, va executa lucrările de modernizare la Casa de Cultură din Năvodari (DOCUMENT)

22 Jul 2022 974

Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

22 Jul 2022 891

O companie bucureșteană elaborează caietul de sarcini pentru organizarea achiziției spitalului modular Constanța (DOCUMENTE)

21 Jul 2022 739

CN „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța a achiziționat servicii de pază. Detalii din contract (document)

20 Jul 2022 842

O compania la care este asociat și un fost director din CN APMC va realiza documentația tehnică pentru viitorul bulevard Madrid din Constanța (DOCUMENT)

16 Jul 2022 3004

Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

14 Jul 2022 676

Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 1443

Firma din Braşov a primit 200 de contracte cu statul. A.T.S.A. Industry face din nou afaceri cu aeroportul de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

12 Jul 2022 834