Viteza optimă de navigaţie pe Canalul Dunăre Marea Neagră analizată de o societate din Bucureşti (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit recent o cerere de ofertă de elaborare studiu privind identificarea vitezei optime de navigaţie pe Canalul Dunăre Marea Neagră şi Canalul Poarta Albă Midia Năvodari, proiect FAIRway Danube.

Conform licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă definirea variantelor de calcul ca o combinaţie de tip navă/ adâncime navă/ secţiune transversala/ navigare într-un sens sau întâlnirea a două nave din sensuri opuse ; definirea criteriilor de viteză admisibile ale navelor: amplititudinea maxima a undei, afundarea maximă a navei, etc. - calculul debitului de apăa al valurilor din jurul navei şi a valurilor de suprafaţă pentru fiecare caz şi pe mai multe serii, la creşterea vitezei navelor ; identificarea pentru fiecarea caz analizat a vitezei la care va fi observată o creştere bruscă a cifrelor rezultate; interpretarea rezultatelor obţinute/impactul asupra construcţiilor hidrotehnice.

Criteriul de atribuire al contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut iar câştigătoare a fost declarat BCPC Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii SRL, cu sediul în Bucureşti, care va realiza lucrările contra sumei de 280.500 de lei.
 
Despre BCPC Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat la data de 4 aprilie 2017, BCPC Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii SRL are un capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, divizat în 50 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Societatea are un singur asociat, Tiberiu Dumitrescu care deţine şi funcţia de administrator. Numele acestuia mai apare ca menţionat ca asociat la Antrepriza de Construcţii Hidrotehnice SA din Tulcea, în prezent în faliment.

Conform informaţiilor oferite de Ministerul de Finanţe, pentru anul 2015, societatea BCPC Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 1.053.850, un profit net de 40.972 de lei şi 8 salariaţi. Tipul de activitate desfăşurat îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii BCPC Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii SRL au declarat pentru ZIUA de Constanţacă este primul contract obţinut cu Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa. În plus, aceştia au precizat că situaţia angajaţilor nu s-a modificat în anul 2016, fiind tot 8 salariaţi.
 
În secţiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihailidis & Co Ltd SRL merge la judecată cu CNACN

28 Aug 2017 1953

CN Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa îşi înnoieşte parcul auto (document)

10 Aug 2017 2448