84 de tari, o singura coroana!

bianca_elena_constantin_in_costum_national.jpgBucureşti, 24 august 2009 - Duminica aceasta în Paradise Island, Bahamas, s-a desfăşurat finala concursului de frumuseţe Miss Universe 2009.

Pentru prima dată în istoria acestei competiţii titlul revine aceleiaşi ţări în doi ani consecutivi. Reprezentanta Venezuelei, Stefanía Fernández, a primit "Coroana Păcii" de la predecesoarea sa, Dayana Mendoza. Bijuteria cu diamante şi rubine a fost creată în laboratoarele Nexus şi alegerea ei a fost facută de public prin vot online.

Pe cea de-a doua treaptă a podiumului a urcat reprezentanta Republicii Dominicane - Ada Aimee de la Cruz, urmată fiind de Gona Dragusha - Kosovo, Rachael Finch - Australia şi Mayra Matos Perez - Puerto Rico.

Titlul Miss Popularitate a revenit concurentei din China - Wang Jingyao, aceasta fiind aleasă prin vot secret de majoritatea participantelor la Miss Universe 2009.

În urma votului online pe www.nbc.com , Miss Fotogenie a fost declarată concurenta din Thailanda - Chutima Durongdej.

Rezultatele finale ale concursului şi alegerile membrilor juriului nu au coincis, însă, cu preferinţele publicului. Niciuna dintre favoritele vizitatorilor site-ului oficial al competiţiei nu s-a numărat printre cele 15 finaliste. Mai mult decât atât se pare că nici preferinţele românilor nu au coincis cu cele ale juriului, marile perdante ale ediţiei de anul acesta fiind considerate Columbia, Vietnam, Brazilia, Mexic, Rusia şi Ucraina.

Chiar dacă reprezentanta României, Bianca Elena Constantin, nu s-a clasat în Top 15, participarea la prestigioasa competiţie înseamnă un plus câştigat atât pentru experienţa personală, cât şi pentru ţara noastră.

Bianca Elena Constantin a avut oportunitatea să vorbească despre România atât celor 83 de participante, cât şi delegaţiilor oficiale, reprezentanţilor ţării gazdă şi organizatorilor.

Reprezentanta ţării noastre s-a bucurat de susţinerea unui număr mare de turişti aflaţi în Insulele Bahamas, dar şi de membrii altor delegaţii oficiale.

Delegaţia României la Miss Universe 2009 a fost unanim recunoscută ca fiind cea mai tânără şi una dintre cele mai active.

În mulţimea de steaguri ce au colorat Marea Sala de Bal "Atlantis" în nuanţe sud - americane, după 11 ani de absenţă drapelul României a fost fluturat în prezenţa a 3000 de spectatori.

bianca_elena_constantin_donald_trump.jpgCei care i-au fost alături Biancăi Elena Constantin, în cele mai emoţionante şi tensionate momente trăite în Bahamas, au fost: Mike Costache - Preşedinte Miss Universe® România, Alina Dumitru - Director de Comunicare Miss Universe® România, Valentina Ionescu - Producător/Prezentator TVR.

Înainte de intrarea în competiţie, Bianca Elena Constantin a purtat un scurt dialog chiar cu "temutul" Donald Trump, căruia i-a spus că speră ca România să fie gazda concursului Miss Universe, dacă nu în 2010, cu siguranţă în următorii ani. Magnatul american s-a arătat încântat de idee şi a încurajat-o pe reprezentanta noastră.

Gazdele serii au fost Claudia Jordan şi Billy Bush, iar atmosfera a devenit incendiară pe ritmurile artiştilor Flo Rida, Heidi Montag, David Guetta şi Kelly Rowland.

Competiţia Miss Universe 2009 a fost transmisă în direct în 180 de ţări şi a fost urmată de Balul Încoronării ce a avut loc în incinta Atlantis Resort.

Pentru informaţii suplimentare:

Denissa Scutaru
WUNDERMAN
T: +40.754.021.625
denissa.scutaru@wunderman.com

Alina Dumitru
Director de Comunicare
Miss Universe® Romania

T : +40.723.046.989
alina@missUniverse®romania.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Guvernul României150 de locuri disponibile pentru ediția 2024 a Programului Oficial de Internship al Guvernului României

25 Mar 2024 337

Se pregătește o nouă vânzare a unui teren în inima stațiunii Mamaia. Laurette Due SRL are drept de preepțiune

21 Mar 2024 853

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru un teren din zona Tomis III din municipiul Constanța, lansat în consultare publică. Până când puteți trimite propuneri și observații? (DOCUMENT)

11 Mar 2024 841

Simona Halep va reveni în circuitul WTA! Anunțul sportivei de la malul mării

07 Mar 2024 646

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților consideră că luna martie este numită „luna femeii” deoarece se sărbătorește Ziua Internațională a Femeii

03 Mar 2024 544

RAJA Constanța Premii atractive la concursul de pictură și desen Apa este Viață – ediția 2024! Doar șapte zile pentru a vă înscrie (FOTO)

21 Feb 2024 567

Administrația Chițac pregătește noi vânzări de terenuri Ce investitori au de plătit diferențe de preț pentru terenuri din stațiunea Mamaia(DOCUMENTE)

20 Feb 2024 1819

Locuri de muncă Constanța Oportunitate de angajare la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa

20 Feb 2024 1289

Firma a fost vizată în 2023 de percheziții Imobiliare Constanța. Demersuri ale COMCM SA pentru reconversia unor terenuri din municipiu (DOCUMENT)

07 Feb 2024 1008

Se face tranzacția anului Un mare hipermarket dispare total din România

07 Jan 2024 4234

Sondaj de opinie Ce obiective personale îți propui să atingi în noul an?

31 Dec 2023 896

Imobiliare Constanța Demersuri pentru construcția unei noi saline în cartierul Tomis Nord din municipiu (DOCUMENT)

22 Dec 2023 1315

Primăria Poarta Albă a aprobat delegarea gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de sortare, tratare, mecano-biologică și depozitare a deșeurilor reziduale

20 Dec 2023 893

Primăria Constanța a lansat în consultare publică Planul Urbanistic Zonal pentru un teren situat în cartierul Viile Noi (DOCUMENT)

18 Dec 2023 1223

Oportunitate de angajare la DNA! Este vizat departamentul economico-financiar și administrativ al Direcției

18 Dec 2023 1125