Buletin de presa IPJ Constanta 03.10.2011

           În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 28 evenimente, din care 16 evenimente de natură judiciară, 5 evenimente rutiere şi 7 evenimente de altă natură.

Infracţiuni de natură judiciară

          La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de reprezentanţii unei societăţi comerciale din localitate cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente, persoane necunoscute au sustras 1.700 litri motorină, în valoare de 9.418 lei, dintr-un garaj aparţinând unităţii comerciale.
         În urma investigaţilor efectuate de poliţişti cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanţa au identificat ca suspecţi de comiterea acestei fapte pe L. Adrian, de 21 de ani, R. Paul, de 22 de ani, ambii din municipiul Medgidia şi L. Valentin, de 18 ani, din localitatea Tortomanu, judeţul Constanţa.
        Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.
         Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Activitatea rutieră

       În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
      Astfel, la nivelul judeţului a fost organizată o acţiune, fiind aplicate de către poliţiştii rutieri 198 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.737lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident grav şi a trei accidente uşoare accidente uşoare.

       La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 20.32, în judeţul Constanţa, B. Ligia, de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe DN2A, dinspre municipiul Constanţa către localitatea Ovidiu şi ajungând la km. 201+900m acroşeză pe P. Denis Costel, de 31 de ani, din localitatea Râseşti, judeţul Vaslui, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
       Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

       La data de 2 octombrie a.c., în jurul orelor 10.06, în municipiul Constanţa, I. Laurenţiu, de 27 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai şi ajungând în zona intersecţiei cu Aleea Pajurei, surprinde şi accidentează pe C. Corneliu, de 61 de ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.
       În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, care fiind testat cu aparatul Drager a fost înregistată valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

        La data de 2 octombrie a.c., în jurul orelor 03.15, în Staţiunea Neptun, judeţul Constanţa, C. Gigi Vlăduţ, de 24 de ani, din localitatea Însurăţei, judeţul Brăila, a condus un autoturism pe strada Gării, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza în curbă şi a intrat în coliziune cu un panou publicitar.     

       Conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

        La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 01.04, în judeţul Constanţa, P. Andrei Laurenţiu, de 24 de ani, din localitatea 2 Mai, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN39, dinspre municipiul Mangalia către localitatea 2 Mai şi ajungând în zona intersecţiei cu DJ391 (km. 46+600m), pierde controlul asupra direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă şi se răstoarnă pe câmp.
       Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

Infracţiuni rutiere

           Poliţiştii Secţiei 5 Rurală cercetează în stare de libertate pe V. Daniel, de 32 de ani, din localitaea Nuntaşi, care la data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 226A, fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii Secţiei 9 Rurală cercetează în stare de libertate pe T. Romel, de 31 de ani, din localitatea Bărăganu, care la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 21.39, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 395, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei.
          Poliţiştii Secţiei 9 Rurală cercetează în stare de libertate pe A. Ramis, de 33 de ani, din localitatea Cumpăna, care la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 395, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei.
          Poliţiştii Secţiei 9 Rurală cercetează în stare de libertate pe R. Mihai, de 34 de ani, din localitatea Plopeni, care la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 23.43, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 395, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Un șofer băut a provocat un accident rutier pe bulevardul Lăpușneanu. Trei mașini au fost avariate

20 Apr 2024 820

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 483

Scandal pe bulevardul Tomis, în Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

11 Apr 2024 2596

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 443

UPDATE Termoficare Constanța Anumiți consumatori, afectați de o avarie, vor putea beneficia din această seară de agent termic

20 Mar 2024 666

În atenția șoferilor Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unor lucrări de asfaltare

20 Mar 2024 773

Anunț cu privire la întreruperea furnizării agentului termic și apei calde în municipiul Constanța. Iată unde

20 Mar 2024 530

Primăria Constanța Se lucrează la montarea băncilor și coșurilor de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai și șoseaua Mangaliei

01 Mar 2024 539

Autobuzele liniilor 14 și 5-40 întră din nou în alveola stației Dorobanți de pe bulevardul Mamaia

19 Feb 2024 547

Atenție șoferi! Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Casa de Cultură Constanța se montează stâlpișori pentru delimitarea benzii pentru autobuze (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Feb 2024 7184

Elefant Online SA cere să intre în insolvență! Firma deține celebrul magazin online elefant.ro

02 Feb 2024 1210

Fotoreportaj Se lucrează în zona Dacia, în municipiul Constanța (FOTO+VIDEO)

31 Jan 2024 1062

Oficial de la Primăria Constanța! În ce stadiu sunt lucrările de modernizare a marilor bulevarde din municipiu

11 Jan 2024 782

Tânăr de 18 ani, beat, drogat și fără permis, implicat într-un accident la Timișoara! Incredibil ce alcoolemie avea șoferul

02 Jan 2024 675

SUA Protestatari au blocat traficul lângă Aeroportul din Los Angeles. Aceștia cer încetarea focului în Fâșia Gaza

16 Dec 2023 677