Buletin informativ - IPJ - 12 februarie 2015

Depistaţi în flagrant de către poliţiştii Secţiei 2
 
La data de 11.02.2015, ora 14.30, poliţiştii Secţiei 2 i-au depistat în flagrant M. Elmas, de 24 ani, din Cumpăna şi pe R. C.-N., de 9 ani, din Palazu Mare în timp ce sustrăgeau unelte şi obiecte metalice din magazia unui imobil situat pe str. Bobâlna, din cartier Palazu mare.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.
 
Bănuit de comiterea unui furt din auto, identificat şi depistat de către poliţiştii din Eforie
 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Eforie l-au identificat pe C. Marian, de 29 ani, din Medgidia, bănuit de comiterea furtului din seara de 04.01.2015, dintr-un autoturism parcat pe strada Republicii.
Acesta a pătruns în interiorul autoturismului, prin spargerea geamului triunghiular fix, al portierei stânga spate, sustrăgând mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 600 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare, prin unitatea de parchet competentă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.