Companii

Euromaterna – primul spital privat de obstetrica-ginecologie din Constanta isi deschide portile

Euromaterna – primul spital de obstetrică - ginecologie la standarde europene din Constanţa îşi deschide porţile

Vineri, 15 mai 2009, ora 14.00 – Euromaterna,  primul spital privat de obstetrică-ginecologie,  la standarde europene, din Sud-Estul României, va fi inaugurat la Constanţa.

Panglica inaugurală a noii instituţii medicale, situate  pe strada Ştefăniţă Vodă, la nr. 32,  va fi tăiată în prezenţa a numeroase personalităţi din administraţia locală, medici, cadre universitare şi reprezentanţi ai unităţilor medicale de pe plan local. 

Cu o investiţie de aproximativ 7 milioane de euro, Euromaterna este, fără îndoială, un spital „de cinci stele”, construit pentru servicii medicale de cea mai înaltă calitate, unde mama şi copilul se vor simţi protejaţi şi îngrijiţi la cele mai ridicate standarde. Sediul modern şi dotarea cu aparatură de ultimă generaţie, similară sau peste multe spitale europene de elită, plasează Euromaterna pe primele locuri în topul unităţilor medicale de profil din Europa. Spitalul are o suprafaţă de 3500 de metri pătraţi construiţi, dintre care aproximativ 900 mp sunt dedicaţi cazării în regim hotelier a pacienţilor, iar restul se regăseşte în spaţii exclusiv medicale.

Procesul de fertilizare in vitro, tehnici de reproducere asistată, recoltarea de celule stem, naşterea sub apă sunt premierele pe care Euromaterna le aduce în Constanţa, aceste servicii medicale fiind oferite până acum doar de clinici sau spitale din capitală.

Serviciile medicale de excepţie se concretizează în 4 săli de naşteri şi 2 săli de operaţii, o arie rezervată exclusiv fertilizării in vitro, iar în curs de finalizare sunt o sală de sport şi o cafetărie interioară. 20 de rezerve spaţioase pentru o singură persoană, dotate cu grup sanitar propriu, patul bebeluşului şi fotoliu-pat pentru însoţitor, dar şi personalul medical selecţionat atent, pe criterii de calificare şi experienţă incontestabilă sunt tot atâtea argumente pentru ca Euromaterna să merite numele de centru medical european. Dotările spitalulului au fost realizate în colaborare cu profesionişti, trei importante firme româneşti de profil: Radiusmed, o companie de top care promovează cele mai avansate tehnologii în domeniul sănătăţii, Tehnoplus, companie care oferă o gamă completă de servicii şi soluţii profesionale pentru unităţi de îngrijire a sănătăţii şi Sterisystems, reprezentanta exclusivă a companiei Getinge din Suedia, lider mondial in domeniul dezinfecţiei şi sterilizării.

“Am construit un centru în care pacientul să se simtă protejat şi îngrijit. Un mediu civilizat în care clientul are prioritate şi în care beneficiază de cele mai profesioniste servicii medicale, având ca profil principal maternitatea. Credem că vom satisface nevoile şi exigenţele pacienţilor noştri graţie calităţii înalte a serviciilor şi a excelentului raport calitate-preţ”, declară Dr. Ion Ruşa, Preşedintele CA al Euromaterna.

Deşi Euromaterna are ambiţia să ofere servicii medicale europene, preţurile sunt accesibile, prin comparaţie cu aceleaşi servicii dintr-o altă ţară UE şi chiar din capitală. Echipa managerială doreşte ca spitalul să fie dedicat celor care doresc servicii medicale de calitate, care doresc o alternativă la serviciile oferite de spitalele de stat şi care vor aprecia, cu siguranţă, raportul calitate preţ. Preţul unei naşteri naturale în maternitatea Euromaterna este de 4.500 lei, cost care include toată gama de servicii adiţionale: anestezia epidurală, recoltarea de celule stem, 3 zile spitalizare, inclusiv catering, hăinuţe pentru nou-născut, precum şi halate speciale şi prosoape pentru mamă. Costul naşterii prin cezariană sau naşterii acvatice este de 5.000 lei, incluse fiind, de asemenea, şi serviciile adiţionale. Celelalte preţuri dedicate fiecărui serviciu oferit de Euromaterna se găsesc şi pe www.euromaterna.ro

Conceptul şi realizarea design-ului interior al Euromaterna au fost susţinute de
către SCA Verticalia, societate civilă de arhitectură din Bucureşti (Aura Săvulescu, Simona Văleanu, Raluca Tăutu) şi au constat în: proiect de design interior, alegerea cromaticii în concordanţă cu nevoile de imagine şi criteriile de valoare stabilite de beneficiar, design mobilier, coordonare elemente finisaj interior, precum şi refuncţionalizare şi remodelare a spaţiului interior. Ideea ce a generat structura decorativă a pornit de la o forma geometrică cu semnificaţii foarte apropiate de mesajul maternitătii – cercul în sensul său generator, feminin, de simbol al perfecţiunii. Cromatica ansamblului, în tonuri variate de verde şi mov, s-a integrat aceluiaşi concept dinamic, de spaţiu viu, efervescent – un spaţiu al soluţiilor, al sănătăţii, al deciziilor sigure şi al profesionalismului de înaltă ţinută medicală.

Echipa de medici Euromaterna este formată din: dr.Ion Marius Ruşa, preşedinte al CA Euromaterna, dr. Florian Danteş, dr. Dan Mugurel Raica, dr. Ion Sebastian Luţescu şi dr. Ioana Luţescu, specialist în fertilizare in vitro, toţi medici primari obstetrică -ginecologie, medicii anestezişti, dr. Asan Rucni şi dr.Mihaela Coşofreţ, dr. Lenuţa Malcea - medic primar pediatru şi specialist neonatolog şi dr. Emil Nicolae, director general Euromaterna.

Dr. Ioana Lutescu
Medic primar obstetrica-ginecologie
Responsabil PR Euromaterna
www.euromaterna.ro
office@euromaterna.ro
0241/ 60 55 55


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Gabriela

22 Feb, 2011 18:38

Buna ziua,tuturor. Sunt fffffff dezamagita de Euromaterna.Am fost pt niste analize si dr.Balasa care mi-a luat multi bani pe nimic Analize fara nici un rost.

MARIA

09 Apr, 2010 13:57

Inca de la nastere se face diferentiere;sau cel putin moral.Eu ce pot sa inteleg ca exista doctori pregatiti profesional foarte bine,altii mai putin;doctori cu suflet,altii fara;doctori care te asista la nastere numai cu bani ,altii te asista gratuit.Conditiile mai putin confortabile din unele spitale apar din cauza saraciei,si nu din cauza oamenilor care lucreaza acolo.

GIANY

28 Jan, 2010 16:55

PRIN REALIZAREA ACESTEI CLINICI CONSIDER UN PAS INAINTE SPRE SIGURANTA SI SANATATEA OAMENILOR.FELICITARI

gabi

07 Jan, 2010 18:22

felicitari

paula:

15 Sep, 2009 13:33

bravo lolo! asa este... ar vrea profitorii astia de la Euromaterna sa fie primii!

paula

15 Sep, 2009 13:30

Nici pe departe NU este prima clinica privata! Eu am nascut pe 16 aprilie la clinica privata in c-ta si atunci nu era Euromaterna. Si apropo de dr. Rusa este un profitor, nu te intreaba daca poti, daca ai bani, ci trebuie sa nasti acolo! El si ceilalti medici de acolo vad clinica ca pe-o afacere!

anamaria

10 Sep, 2009 20:24

eu am nascut acolo pe 29 mai si am fost ff multumita nu am cuvinte de lauda pt dl doctor rusa si pt asistente. eu am avut probleme cu alaptatul si va rog sa ma credeti ca am avut o asistenta care a stat langa mine aproape o noapte intreaga. daca aveti posibilitatea ducetiva sa nasteti acolo va garantez ca merita

Tatic dezamagit

24 Aug, 2009 12:49

Euromaterna este o MARE gainarie. Sotia mea a nascut acolo. Serviciile sunt ca in spitalul mare. Sotia a solicitat la ora 8:30 un biberon pentru fata, iar la ora 11:30 cand am ajuns acolo, inca nu venise. Atunci am solicitat eu biberonul si asistenta de la capatul celalalt al firului mi-a raspuns: "noi suntem una singura. nu pot sa ma impart peste tot". Am solicitat prezenta cuiva din conducere si mi-a fost trimis doctorul Raica. L-am intrebat daca are si atributiuni manageriale nu doar medicale si nu mi-a raspuns, insa mi-a spus ca ei au personal putin. Si "daca nu va convine, sa nu mai veniti". Toate astea, pe banii mei. Mai mult decat atat, desi sotia a nascut prin cezariana, mi-a fost externata la 3 zile dupa fara nicio medicamentatie. Daca gainarul ala considera ca rolul meu este doar sa platesc si sa tolerez tratament ca in spitalul mare, se inseala. Jocul abia acum incepe!

nicoleta

21 Aug, 2009 12:09

eu sunt la a doua nastere cu rh-negativ si ma monitorizeaza doamna dr.T@rok Ioana care se va muta la Euromaterna,m am bucurat foarte mult ca voi naste acolo ptr binele meu si al copilului eu cred ca merita toti banii.

flori

03 Aug, 2009 12:26

buna este adevarat ca este o clinica moderna dar la un salariu de 1000 de ron pe luna si sa mai ai si rate la banci nu cred ca iti poti permite sa nasti acolo cei cu venituri mici nasc tot in spitalul de urgenta am auzit ca o nastere normala ajunge cam 1000 de euro este strigator la cer cine isi permite mult succes.

lolo

26 Jun, 2009 11:41

prima clinica de obstretica ginecologie a fost ISIS, deschisa in martie 2009, unde se naste si in apa...iar preturile sunt mult sub cele de la euromaterna

corina

02 Jun, 2009 14:21

Totusi preturile sunt mari ! din pacate nu toate viitoarele mame i-si pot permite asemenea ingrijiri medicale .

Valentina

02 Jun, 2009 12:05

Intradevar este un lucru foarte bun pentru viitoarele mamici , viitorii parinti . Prin seviciile de buna calitate preintimpina sarcinile cu malformatii si alte probleme , care pot fi evitate din timp . Preturile sunt cam piperate,dar pentru siguranta mamei si a copilului face toti banii ! ! FELICITARI si SUCCES in continuare !

mari

11 May, 2009 21:15

cu siguranta nu ve-ti regreta

Cristina

11 May, 2009 19:27

Felicitari! De mult asteptam aceste vesti!

Articole asemanatoare

Scor-fluviu. Au depășit suta! Baschetbaliștii de la Athletic Constanța, victorie la diferență enormă cu CS Cuza Sport

18 Nov 2018 392

Primăria Comunei Tuzla, județul Constanța face angajări. Ce post este vacant și cine poate participa

15 Nov 2018 408

Aproape 30 de medalii cucerite CS Atemi Karate Constanţa, pe primul loc în clasamentul pe cluburi la Cupa Chitila

15 Nov 2018 434

În derby-ul din Liga a 6-a al comunei Viişoara, AS a suflat de patru ori şi a stins Flacăra

13 Nov 2018 440

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru DJST Constanţa

12 Nov 2018 341

Jucătorii FC Viitorul, show pe terenul de baschet la Constanța Streetplay (galerie foto)

12 Nov 2018 472

Lucrări de demolare pe locul viitoarei Săli Polivalente din zona Badea Cârțan

11 Nov 2018 577

Fotbalul județului Constanța Meciurile care se joacă astăzi și mâine în Ligile a 5-a și a 6-a

10 Nov 2018 440

Interviu online cu David Iustin Năstase, vicecampion balcanic Ce l-ar întreba atletul de la CS Farul pe celebrul Michael Johnson, dacă s-ar întâlni

10 Nov 2018 1293

Posturi vacante la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa. Cine poate participa la concurs

09 Nov 2018 545

Bucurie mare pentru elevi Sala de sport din comuna Grădina a fost inaugurată (galerie foto)

09 Nov 2018 589

Huţucă (PNL) - „Cât preţuieşte în realitate primarul Decebal Făgădău educaţia şi performanţa şcolară?“

07 Nov 2018 285

Fotbalul judeţului Constanţa Primul egal în Liga a 6-a pentru ITC, după opt victorii la rând

06 Nov 2018 494

Doliu în presa românească. O celebră jurnalistă s-a stins din viață

03 Nov 2018 1659

Bătălia pentru Jocurile Olimpice începe la Constanța Primul turneu de baschet 3x3 din sezonul pre-olimpic, la City Park Mall

02 Nov 2018 319

Demarează etapa judeţeană Constanţa a programului naţional „România în mişcare“

02 Nov 2018 392

Simona Halep va primi titlul de ambasador al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa

01 Nov 2018 759

A fost aprobat regulamentul de folosire a Complexului stadion „Gheorghe Hagi“ din Constanţa. Reguli de acces şi conduită în arenă (document)

01 Nov 2018 1591

Fosta elevă a Colegiului Național de Arte ,,Regina Maria” Constanța, agresată în curtea unității de învățământ. Cadrele medicale de la SMURD, chemate în ajutor

31 Oct 2018 4139

Făgădău „Avem peste 50 de şantiere deschise în oraş. Vom începe controalele şi nu vom merge doar cu vorba bună ”!

31 Oct 2018 1256

Post vacant la Primăria Comunei Lumina, judeţul Constanţa

30 Oct 2018 356

Seria de victorii consecutive în Liga a 6-a a Flăcării Crucea s-a oprit la şapte. ITC are însă opt succese din opt

30 Oct 2018 551

FC Viitorul vrea încă o victorie cu Poli Iaşi. Meci, astăzi, în Cupa României Gică Hagi - „Aşa e la luptă. Trebuie să ştii unde şi cum ataci“

30 Oct 2018 740

Baschetbaliștii de la Athletic Constanța s-au impus categoric în duelul cu CS Cuza Sport Brăila din Liga Națională

27 Oct 2018 428

Două meciuri de baschet, de Liga Naţională, în cuplaj, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa

27 Oct 2018 462

O firmă din Dâmbovița se va ocupa de amenajarea stadionului din Hârșova (document)

27 Oct 2018 532

Revista presei locale

26 Oct 2018 396

Elevii de la Şcoala 28 „Dan Barbilian“, întrebări pentru Ciprian Marica şi Ionel Dănciulescu „Vrem să intrăm cu Farul în comunitate“ (galerie foto + video)

25 Oct 2018 968

Județul Constanța Regata Halloween la Baza sportivă Techirghiol

24 Oct 2018 518

Primul antrenor al lui Răzvan Florea Dumitru Lungu, fost director al Palatului Copiilor din Constanța, a decedat (galerie foto)

23 Oct 2018 2984

Centru multifuncțional pentru persoanele vârstnice din Oltina, în locul Sălii de Sport din comună (document)

23 Oct 2018 279

Fotbalul judeţului Constanţa Sport Prim Oltina a făcut scor cu Viitorul Târguşor în Liga a 5-a

23 Oct 2018 807

Teatrologul Anaid Tavitian şi scenograful Eugenia Jianu devin cetăţeni de onoare ai municipiului Constanţa

23 Oct 2018 1342

Direcţia Cultură şi Sport Mangalia angajează. Ce post este vacant

22 Oct 2018 457

Exerciţiu la o şcoală generală din Cernavodă. Elevii şi profesorii, evacuaţi (galerie foto)

22 Oct 2018 296

Constanța. Legendele FC Farul au înălțat steaguri personalizate pe stadion. A fost lansat noul logo al clubului (galerie foto)

21 Oct 2018 2209

Doliu în fotbalul românesc. A murit Ilie Balaci, supranumit şi "Minunea Blondă"

21 Oct 2018 9654

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „B.P.Hașdeu" din Constanța poate fi închiriată. Detalii

21 Oct 2018 718

Direcția Cultură și Sport Mangalia scoate la concurs un post vacant

20 Oct 2018 365

MApN organizează turneul militar de fotbal „Împreună pentru România - Centenar”

17 Oct 2018 320

La Medgidia se vor desfăşura un stagiu de Kung-Fu şi un curs de arbitraj

17 Oct 2018 311

Răzvan Florea, mulţumit Înotătorii de la Atena Sport Club Constanţa, medaliaţi în Bulgaria, la întrecerea internaţională „Britz“ (galerie foto)

17 Oct 2018 968

Fotbalul judeţului Constanţa Seriile Ligii a 6-a, conduse, cu punctaj maxim, de Flacăra Crucea şi ITC

16 Oct 2018 1573

„Să aveți parte de toată fericirea din lume!“ Fotbalistul Iulian Răvoiu s-a căsătorit la Constanța cu Ligia Munteanu

16 Oct 2018 3774

Mesaj îngrijorător făcut de Simona Halep pentru finalul de an. Ce spune despre turneul de la Moscova

15 Oct 2018 503

La Naţionalele de la Ploieşti, Olga Didilescu a primit diploma de onoare acordată de Federaţia Internaţională de Gimnastică

15 Oct 2018 1321

Mesajul Simonei Halep înaintea turneului de la Moscova. Care a fost reacția fanilor

14 Oct 2018 687

Ce spun reprezentanții Școlii Gimnaziale nr. 39 Nicolae Tonitza din Constanța despre profesorul ce a publicat imagini cu elevi care se schimbă pe Facebook

12 Oct 2018 2231

Ancheta continuă în cazul profesorului de muzică de la Școala generală nr. 39 Nicolae Tonitza din Constanța. Incredibil ce acuzații i se aduc cadrului didactic (video)

12 Oct 2018 922

Știați că ....tenorul Luciano Pavarotti ar fi implinit 83 de ani

12 Oct 2018 220