Meciul verii la KFC - 11 Crispy Strips versus 11 Hot Wings, în noile bucketuri Cristiano Ronaldo

București, xx iunie 2014. În această vară, KFC lansează bucket-ul Cristiano Ronaldo, cu 11 Hot Wings și 11 Crispy Strips, presărate cu cele 11 condimente secrete din rețeta Colonelului Sanders. De asemenea, în restaurante este disponibilă și varianta Bucket for One, o combinație între aripioare picante, Crispy Strips, cartofi prăjiți și băutură răcoritoare.
 
O altă noutate a acestei veri la KFC sunt Dipping Fries, cartofii special creați pentru a fi savurați împreună cu sosurile preferate. De la clasicul Glenn, iconicul sos de usturoi de la KFC, până la sosurile recent lansate - Salsa, Sweet and Sour, Barbeque și Curry, toate se potrivesc perfect cu dipping fries.
 
 „Vara aceasta, pasiunea pentru fotbal ne cuprinde pe toți. KFC este aproape de iubitorii sportului rege, aducând noile bucket-uri Cristiano Ronaldo, cu cele mai îndrăgite produse KFC: Hot Wings și Crispy Strips, în echipă completă de 11 + 11. Sunt perfecte pentru serile lungi, petrecute alături de prieteni, când o masă so good, marca KFC, întreține emoția fotbalului”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.
 
Fanii KFC și ai sportului rege sunt invitaţi pe pagina de Facebook a KFC România pentru a afla noutăţi şi a descoperi ofertele speciale.
 
*****
Despre KFC
 
KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume şi face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® / Pui pe grătar Kentucky şi Crispy Strips, Aripioare Picante şi sandvişuri de pui proaspăt preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.
 
În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unul dintre cele mai cumpărate sosuri de usturoi, retras de pe rafturile din magazinele LIDL! Iată motivul

09 Feb 2024 1247

KFC România ia măsuri în urma controlului desfășurat de ANPC

24 Oct 2019 1951

Accident de muncă la KFC Tom Constanța. Ce a dispus inspectoratul de muncă

22 Aug 2018 2923

ŞOCANT! Nevoiaşii Constanţei, îndrumaţi de Primărie să folosească tichetele sociale la KFC sau în magazine care vindeau carne alterată (document)

27 May 2016 13372

De ojă comestibilă aţi auzit? O idee de marketing ieşită din comun

10 May 2016 1667

KFC lansează Marți Bucket, în ediție limitată

23 Jun 2015 3601

Nu e panică, man! La KFC ai super-oferte la 5 lei și un concurs cu premii #pebune

17 Mar 2015 2604