Soluții pentru Dezvoltarea Durabilă a Autorităților Publice Locale din Transilvania

Bucureşti, 12.02.2011: Agentia BTL Design și trustul de presă Agora Group, împreună cu Federația Autorităților Locale din România (FALR), Asociaţia Oraşelor din România, Asociația Municipiilor din România, Asociația Comunelor din România, organizează joi, 17 februarie 2011, simpozionul de administrație publică: „Soluții pentru Dezvoltarea Durabilă a Autorităților Publice Locale", Editia 1 Transilvania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, Hotel Tulip Inn Sunny Hill, sala George Coșbuc, incepând cu ora 09.00.

Conferința își propune să informeze și să pună în contact direct reprezentanți ai administrației locale, ai Guvernului și furnizorii de tehnologie și de soluţii financiare pentru a găsi cele mai fiabile și eficiente căi de modernizare a administrației publice locale.

Evenimentul se adresează reprezentanților administrației publice locale din regiunea Transilvania: președinți de consilii județene, primari de localități și reprezentanți ai instituției prefectului din județele regiunii Transilvania și cuprinde următoarele teme importante și actuale, atât pentru autoritatile locale, cât și pentru mediul de afaceri: soluții pentru dezvoltarea comunităților locale, soluții pentru izolarea termică a locuințelor, soluții în sprijinul dezvoltării durabile: soluții de eficientizare a activității / soluții de scădere a costurilor.

În calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenți reprezentanți din Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Dezvoltãrii Regionale și Turismului, specialiști din Ministerul Comunicatiilor și Societății Informaționale, Comisia pentru Administraţie Publică - Amenajarea Teritoriului și Echilibru Ecologic și Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Parlamentul României, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest. Vor susține prezentări pe tematicile enumerate reprezentanți ai companiilor BCR, CEC Bank, Progesa&Partners, Adeplast, Brinel.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Sătmăreanul, Magazin Sălăjean, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .

Despre BTL Design

Inființată în 2003, firma BTL Design și-a propus să devină un jucător major pe piața evenimentelor destinate mediului de afaceri. Totodata agenția de publicitate BTL Design oferă și servicii de consultanță în marketing și relații publice. În acest sens stau dovadă colaborările de lungă durată cu câtiva dintre clienți: Coface România, Federația Patronilor Bihor, Belballon, Design IT.

Cea mai recentă serie de evenimente este programul național de conferințe intitulat "Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor".

Detalii pe www.btldesign.ro .


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1299

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 837

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1567

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 810

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 868

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 907

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2522

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1002

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3718

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 857

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1702

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 733

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2318

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2648

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3103