Tocmai.ro lansează în premieră în România serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”

București, 17 aprilie 2014 – Cel mai mare site de anunțuri gratuite din România, tocmai.ro, a lansat primul serviciu de livrare gratuită din țară, prin intermediul căruia vânzătorii pot expedia cu cost zero produsele lor către cumpărători. În plus, serviciul este benefic și pentru cumpărători, care au acum posibilitatea de a verifica articolul comandat înainte de a achita contravaloarea lui.
Serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”, pus la dispoziție de tocmai.ro, oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro încurajează tranzacțiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de utilizatori. Serviciul aduce beneficii și pentru cumpărători, care vor avea la dispoziție 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul în care destinatarul s-a asigurat că articolul este conform cu cel comandat, poate achita ramburs suma agreată cu vânzătorul.
Serviciul este disponibil pe tocmai.ro începând cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia vânzătorii pot trimite produsele afișate pe tocmai.ro pe întreg teritoriul României, prin FAN Courier.
“Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, vânzătorii trebuie doar să activeze această opțiune de livrare, prin simpla modificare a unui anunț deja existent sau prin adăugarea unui anunț nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completând în formularul afișat datele primite de la cumpărător. Simplu și rapid.”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.
Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunțurile care au eticheta “Livrare gratuită și verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vânzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare și numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.
“Cumpărătorii pot deschide coletul și verifica produsele, urmând să plătească doar dacă totul este în ordine. Prin acest serviciu ne-am propus să facilităm tranzacțiile pe site și să facem lucrurile mai simple atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. În plus, ne dorim să încurajăm utilizatorii să folosească întotdeauna servicii sigure de expediție și primire pentru produsele lor.”, a adăugat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.
Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, în localitățile standard FAN Courier, în limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, prețul este calculat în funcție de greutatea coletului și destinație.
Mai multe detalii despre serviciul “Livrare gratuită și verificare colet” pot fi găsite pe site-ul tocmai.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare. Primarul trebuie să se predea la poliție

24 Nov 2023 1017

Veteranii Michael Mann și Luc Besson participă la Festivalul de Film de la Veneţia

31 Aug 2023 1008

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca cei care intră în mare atunci când este arborat steagul roşu să fie amendaţi?

09 Jul 2023 2619

Info Sud-Est Germania confirmă oficial că trimite tancuri Leopard 2 în Ucraina

25 Jan 2023 1424

Intervenţii ale pompierilor tulceni în acest sfârșit de săptămână, în urma fenomenelor prognozate cu COD ROȘU

01 Aug 2022 1058

Statele membre ale Uniunii Europene şi-au dat acordul pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Albania şi Macedonia

18 Jul 2022 916

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, în misiune de relocare a unui urs observat la Băile Tușnad

08 Jul 2022 1101

GastroArt Colțunași cu carne fierți (Rețetă Interbelică)

30 Apr 2022 1944

Gastroart.ro Prima rețetă de colivă

15 Oct 2021 2438

AstroCafe.ro Horoscop pentru săptămâna 5 - 11 aprilie 2021

06 Apr 2021 1655

Sucul de sfeclă roșie, unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva arsurilor gastrice

13 Feb 2021 3763

lauraadamache.ro Chiftele din carne de porc, reteta traditionala cu carne tocata

01 Dec 2020 4416

Constanța. Atracții în vara care tocmai a trecut. Zone preferate pentru selfie-uri

05 Sep 2020 2136

Recomandări Nu neglijați semnificația steagurilor de pe plajă! Roșu, galben și alb/negru (în carouri)

11 Jul 2020 3376

Stănescu Creșterea pensiilor și alocațiilor – prima măsură a PSD după demiterea guvernului Orban

22 Jun 2020 2540