Comunicat de presă spre clarificarea unor informații fake news răspândite în mediul online privind filiala AUR Constanța

Având în vedere informațiile vehiculate în ultimele 24 de ore cu privire la o fuziune între Organizația Județeană Alianța pentru Unirea Românilor Constanța și o altă formațiune politică, facem următoarele precizări:
 
La mijlocul acestei luni, 27 de persoane – deci nu organizații – au demisionat din cadrul AUR Constanța. Printre aceste persoane se regăsește fostul consilier local din Consiliul Local al UAT Lumina, Anișoara Floroaei.
 
Anișoara Floroaei nu a fost niciodată președinte al AUR Constanța, ci coordonator interimar numit de la Centru până a fost schimbată din acest rol datorită abaterilor de la principiile de partid.
 
 Ulterior, renunțând prin demisie și la calitatea de membru al partidului, pierzând și calitatea de consilier local la Lumina.
 
Constatăm de câteva zile o agitație în mediul online din partea acestor persoane, care s-au redus între timp de la 27 la... 11. De asemenea, Organizația Municipală a AUR Constanța – invocată în respectivele zvonuri – nu a plecat nicăieri, există aceeași conducere – Emil LETCA, cu același număr de membri, ba chiar în creștere.
 
Alianța pentru Unirea Românilor nu fuzionează și nu are alianță cu nici o formațiune politică, nici la nivel național, nici la nivel local și nici nu există intenții în acest sens. Subliniem faptul că cele 11 persoane încă sunt frustrate de faptul că nu au obținut funcții de conducere și, până la plecarea din partid, au fost constant un factor perturbator, scindând unitatea și coeziunea membrilor și sabotând constant acțiunile Organizației Județene AUR Constanța. De asemenea, aceste persoane au creat serioase probleme și în cadrul unor alte partide unde au activat și suntem convinși că la fel vor proceda și la noul lor partid.
 
În această săptămână, AUR Constanța a continuat activitatea în teren, înființând organizațiile Mihai Viteazu și Adamclisi. Lucrăm constant, până deschidem organizații în toate localitățile din județ. Partidul AUR este pe trend de creștere, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Constanța.
  
Aceste experiențe mai puțin plăcute ne sunt necesare pentru consolidarea unității partidului și pentru selecția mult mai riguroasă a viitorilor membri pe viitor. De asemenea, constatăm cu amărăciune că partidul în cauză recurge la astfel de practici PSD-iste de tristă amintire, prin răspândirea și întreținerea de fake-news în mediul online, ceea ce denotă clar ce fel de patriotism îmbrățișează această formațiune politică a unui condamnat penal!
 

Considerăm că Liviu Dragnea nu a înțeles nici până astăzi că nu are voie să revină în activitatea politică – așa cum au decis magistrații și, de asemenea, doar domnia sa mai consideră că are un viitor în acest domeniu. Omul politic Liviu Dragnea nu mai există și nu va mai exista. Acesta poate, cel mult, să adune frustrați și oportuniști din alte partide – cum este cazul de față – pentru a zgândări mediul online cu informații false, fără un obiectiv politic serios, darămite patriotic.
 
În ceea ce ne  privește, AUR Constanța rămâne fidel angajamentelor luate: pentru români, pentru România! Conservatorismul și patriotismul nu se negociază, nu fuzionează și nu se aliază conjunctural cu alte ideologii sau formațiuni politice. Scopul AUR, la nivel național, este să intre la guvernare prin câștigarea alegerilor, iar la nivel local prin câștigarea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean Constanța la proximele alegeri locale. AUR Constanța nu se abate de la drumul propriu și nu poate fi slăbit de caractere mici, care consideră că un partid politic este calea ușoară spre funcții și sinecuri. La AUR Constanța NU este valabilă această abordare!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Olteanu ilie

27 Dec, 2023 22:29

Ați menționat puțin mai sus că ați înființat organizația M viteazu ,eu sunt membru printre primi în comuna și nu știu nimic despre așa ceva îmi pare foarte rău dacă e nevoie numai de tineret in partid spuneți ,fac o paranteză ( eu știu așa cînd se înființează o organizație sau o schimbare in interiorul organizației se cheamă membri care face parte din partid sau poate sunt de moda mai veche se face cu 1/2 persoane .vă doresc sărbători fericite și citi mai mulți membri in partid .

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 232

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 606

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 594

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 611

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 495

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 889

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 447

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

15 Apr 2024 409

CSM Constanța box Amalia Niță, pentru a patra oară campioană europeană! (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 808

Cum să reușești un grătar perfect de fiecare dată?

13 Apr 2024 723

CSM Constanța box Amalia Niță, în finala Campionatului European. La un meci de al patrulea titlu continental!

12 Apr 2024 852

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 576

Dumitru Bădrăgan a plecat din AUR și a preluat conducerea organizației PER Constanța. Cu cine va face tandem în alegerile locale?

11 Apr 2024 857

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 490

Judecătorii din Constanța îi permit lui Dan Diaconescu să plece în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! (MINUTĂ)

09 Apr 2024 665